EXCLUSIV Carmen Negoiță, primele declarații despre iubitul politician: "Cătălin este un om bun"

carmen-negoita-costel-boboc1.jpg

Carmen Negoiță și Cătălin Boboc
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O nouă idilă în showbiz! Carmen Negoiță trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un politician chipeș. Sunt de două luni împreună și se pare că ar bate clopotele de nuntă pentru cei doi porumbei. Sexy- influencerița a făcut declarații, în exclusivitate pentru Click!

De aproape 11 ani de când a divorțat, Carmen Negoiță a fost foarte discretă cu viața ei personală și nu s-a afișat cu vreun reprezentant de sex masculin. Frumoasa influencerita a preferat să se dedice creșterii celor doi copii ai săi și s-a implicat în activități social media care au integrat-o în categoria "influencers". Iată că după atâția ani, Carmen iubește din nou și a luat decizia de a face oficială noua sa relație. Se iubește cu secretarul de stat de la Ministerul Muncii, Cătălin Boboc, un bărbat chipeș, în vârstă de 45 de ani, care are și el un băiat adolescent din fosta sa relație.

carmen-negoita-catalin-boboc.jpg

Carmen Negoiță și Cătălin Boboc sunt împreună de două luni
foto: arhivă personală

Carmen Negoiță: "suntem împreună de două luni"

Ieri, Click! a scris despre povestea celor doi, care pare să fie una destul de serioasă, așa că dacă s-ar definitiva la altar nici nu ne-ar mira pentru că sunt o pereche potrivită și frumoasă. 
"Da, suntem împreună de două luni. În urmă cu două luni am fost invitate mai multe persoane la o masă, iar el se afla acolo. Am vorbit și am rămas împreună. Suntem foarte bine, Cătălin este un om bun. Încă nu am plecat în vreo vacanță, pentru că el are destul de multă treabă ai", ne-a spus influenceriță. 

Citește și:

Carmen Negoiță, prima poză cu iubitul. E un policitian cunoscut și le stă bine împreună

INTERVIU Carmen Negoiță, despre vacanța în Creta, viața cu doi copii adolescenți și cea mai nouă intervenție estetică

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5