Carmen Negoiță, prima poză cu iubitul. E un policitian cunoscut și le stă bine împreună

carmen-negoita11.png

Carmen Negoiță
foto: Instagram

La 11 ani de la divorț, Carmen Negoiță s-a afișat cu noul ei partener de viață. Bărbatul nu este un necunoscut, ci are implicare politică, precum fostul ei soț. Bărbatul căreia Carmen îi spune "my love" este secretarul de stat de la Ministerul Muncii, penelistul Cătălin Boboc.

Timp de 11 ani, Carmen Negoiță (41 de ani) a fost căsătorită cu Ionuț Negoiță, cu care are doi copii. În 2010 ei, celebra bloggeriță a divorțat, iar de atunci se bucură din plin de statutul de femeie liberă. 

carmen-negoita.jpg

Carmen Negoiță și Cătălin Boboc, în poza care confirmă relația
foto: Instagram


Iată însă că de puțin timp este și o femeie îndrăgostită. Recent s-a afișat lângă un bărbat șarmant, și el persoană publică. Este vorba despre Cătălin Boboc, secretar de stat la Ministerul Muncii, în vârstă de 45 de ani, care are și el un băiat adolescent din căsnicia anterioară. Între cei doi este o diferență de vârstă de patru ani și se pare că au pasiuni comune.

carmen-negoita-iubit.png

Carmen Negoiță și iubitul ei, în club, la mare, cu niște prieteni
foto: Instagram

Le place să călătorească, să se distreze în cluburi, iar cea mai recentă apariție a lor a fost chiar la un club din Mamaia, unde și-au oficializat relația. Carmen pare fericită și se poate citi în ochii ei, iar Cătălin nu este nici el prea departe. Ieri ea a pus pe Instagram o poză de cuplu, cu mesajul "My love", iar Cătălin a confirmat și el printr-un share, semn că au decis să nu se mai ascundă.

catalin-boboc.jpg

Liberalul Cătălin Boboc este secretar de stat în Ministerul Muncii
foto: Instagram

Carmen a suferit după divorț 

Carmen avea 30 de ani când a divorțat de Ionuț Negoiță. Nu i-a fost ușor, pentru că cei doi copii ai lor erau destul de mici. "În momentul în care treci printr-o astfel de ruptură, familia şi mai ales copiii sunt cei care te ajută să treci peste ceea ce ţi se întâmplă. Dacă nu ar fi fost copiii, probabil aş fi călătorit mai mult", a spus Carmen.

Cătălin Boboc a fost prefect de Brăila

Cătălin Boboc a fost candidatul Alianţei PNL - Brăila Nouă pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi a obţinut un scor de 23,94% în alegerile locale din 27 septembrie 2020, iar PNL Brăila a obţinut la nivel de judeţ 26,5%. Cătălin Boboc a ocupat funcţia de prefect al judeţului Brăila în perioada decembrie 2019 - august 2020, iar între 2012-2016 a fost senator PNL în Circumscripţia electorală nr.9 Brăila, notează Agerpres. În prezent este Secretar de Stat at Ministerul Muncii și Protecției Sociale, minister condus de Raluca Turcan.

Citește și:

INTERVIU Carmen Negoiță, despre vacanța în Creta, viața cu doi copii adolescenți și cea mai nouă intervenție estetică

Ferma 2019. Carmen Negoiță a făcut-o pe Brigitte să plângă! «Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă»

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1