EXCLUSIV Carmen Brumă, sexy pe stradă în cea mai scurtă fustă. Iubita lui Mircea Badea e pericol public

carmen-bruma_4.jpg

carmen bruma
Carmen Brumă, așa cum nu o vezi în reviste sau pe Instagram
foto: BLITZ

Carmen Brumă are 42 de ani, iar numărul kilogramelor nu îl depășește cu mult pe cel al vârstei. 58 de kilograme cântărește vedeta, care a făcut din sport un stil de viață. De aceea, hainele sexy ocupă o mare parte din garderoba ei, atât pentru apariții mondene, cât și pentru cele private. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Carmen Brună pe stradă, etalându-și picioarele perfecte într-o fustă minusculă.

Carmen Brumă este sexy indiferent ce ar purta, însă în ultima vreme vedeta pare că se simte mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Spunem asta pentru că de două ori s-a fotografiat în zăpadă, la munte, purtând doar costum de baie, iar fotografiile publicate pe Instagram au stârnit un val de reacții.

Tot ținute sexy preferă Carmen Brumă și pentru apariții mondene, rochia decupată la spate, de la Gala Unica, fiind deja celebră, dar și pentru ieșirile de zi cu zi, atunci când nu e în lumina reflectoarelor. Fotoreporterii Click! au surprins-o într-o zi banală, însorită, partenera lui Mircea Badea purtând o fustă de-o palmă, care îi lăsa la vedere coapsele tonifiate.

 • Carmen Brumă
  Carmen Brumă, sexy prin Dorobanți
  foto: BLITZ
 • carmen bruma
  Fusta se mulează perfect pe posteriorul bombat
  foto: BLITZ
 • carmen bruma
  Carmen Brumă are 42 de ani, 1,74 metri și 58 kg
  foto: BLITZ
 • carmen bruma
 • carmen bruma
  Carmen Brumă este pericol public pentu șoferi
  foto: BLITZ
 • carmen bruma
 • Maximize

1/6

Ținuta era completată reușit cu cizme lungi, dres subțire, helancă și vestă. Carmen Brumă și-a parcat bolidul Subaru 4 X4 în zona Dorobanți, pentru că a avut treabă la un salon de înfrumusețare, însă doar câteva minute a reușit să ne ofere un spectacol sexy demn de toată admirația.

carmen-bruma_3.jpg

carmen bruma
Carmen Brumă are 42 de ani, 1,74 metri și 58 kg
foto: BLITZ

Fusta scurtă și mulată a lăsat mult la vedere, iar la un moment dat Carmen a sărit peste câteva borduri, cu mișcări de gazelă, etalându-și bicepșii femurali perfect conturați.

Citește și:

Carmen Brumă, apariție «neortodoxă» la o gală! A fost regina serii, dar la final a avut nevoie de ambulanță

Carmen Brumă, din nou în fundul gol în zăpadă. Mihaela Rădulescu s-a dezlănțuit: «E atitudinea perfectă în fața prostiei unora»

Loading...

Citește și

 • carmen bruma slabit

  Ziua se dovedeşte a fi prea scurtă pentru mulţi dintre noi, iar pentru Carmen Brumă aprope jumătate din ea înseamnă sport, mişcare şi antrenamente intensive. Vedeta a lansat recent un nou program de slăbit la care pe lângă planul alimentar recomndat, Carmen a filmat pas cu pas exerciţiile care trebuie să însoţească dieta, iar la final când a tras linie şi a adunat şi-a dat seama că şi-a doborât toate recordurile: peste 10 ore petrecute în sala de fitness.

 • carmen bruma, mircea badea si fiul lor, vladut

  Carmen Brumă are 42 de ani, un trup de zeiţă, dar şi un curaj fără limite! A tras atenția cu recentele ei apariții publice și online, etalându-și posteriorul perfect, după care a avut și replici pentru cele care au criticat-o legat de această atitudine. Carmen Brumă ne-a vorbit despre femininate, despre stilul ei de viață, dar și despre Vlăduț, fiul ei și al lui Mircea Badea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1