Carmen Brumă, apariție «neortodoxă» la o gală! A fost regina serii, dar la final a avut nevoie de ambulanță

carmen-bruma2.jpg

Carmen Brumă a purtat o rochie decoltată pe posterior
Foto: Arhivă personală

Dacă și-a dorit să atragă toate privirile, cu siguranță a reușit! Nu se știe însă dacă acestea au fost pline de admirație sau de..judecată, însă cert este că partenera lui Mircea Badea, Carmen Brumă, a avut o apariție greu de ignorat în cadrul unui eveniment monden autohton.

Carmen Brumă a întors multe capete, cu siguranță, la Gala Unica 2019, eveniment organizat la Palatul Bragadiru, joi seara, 21 noiembrie. Aceasta a optat pentru o ținută puțin mai „neortodoxă”, purtând o rochie lungă, neagră, ce din față ar fi părut una extrem de obișnuită. 

Carmen Brumă, cu posteriorul la vedere la Gala Unica

Schepsisul stătea însă în partea din spate a outfit-ului, rochia fiind decoltată pe tot spatele și adâncă în zona posteriorului, lăsând la vedere chiar și o parte din acesta. Astfel, i-a lăsat pe mulți să se întrebe chiar și dacă vedeta a purtat chiloți cu ținuta respectivă. Cu silueta sa de invidiat însă, pentru care face și multe sacrificii și investește timp în exerciții fizice, rochia mulată a avut efectul scontat și a poziționat-o pe Carmen pe lista celor mai sexy și controversate apariții din noaptea de gală. 

carmen-bruma.jpeg

Carmen Brumă, rochie extrem de decoltată în zona spatelui
Foto: Arhivă personală

Acest tip de rochie a fost purtat cu multă senzualitate de către actrița Mireille Darc, în 1972, în filmul „Marele blond cu un pantof negru”. Rochia neagră Guy Laroche cu spatele gol a făcut ravagii și furori și la vremea respectivă și a intrat în istorie prin senzualitatea ei greu de trecut cu privirea. Trucul stă chiar în alternanța stilurilor, rochia fiind lungă și sobră în față, aparent banală, iar în spate extrem de decoltată, lăsând la iveală chiar și 

curbura fină a feselor. Ținuta propune privitorilor o sexualitate evidentă, „with a twist” însă, având în vedere partea elegantă și „cuminte” din față.

profimedia-0246413105-1024x683.jpg

Actrița Mireille Darc, în 1972
Foto: Profimedia

Carmen Brumă a leșinat și a fost transportată la spital

Revista Unica a organizat Gala Unica, joi seară, 21 noiembrie, la Palatul Bragadiru, un eveniment în cadrul căruia sunt alese cele mai apreciate personalități prezentate în paginile revistei de-a lungul anului 2019. Dress code-ul serii a fost „cocktail – express yourself”, iar invitații au reușit să surprindă plăcut încă o dată, în ciuda vremii capricioase de afară. Dacă unele vedete au optat pentru ținute ieșite din comun, altele au mers pe eleganța clasică, pe detaliile romantice ori accentele de culoare, potrivit organizatorilor seratei

carmen-bruma-1.jpg

Foto: Arhivă personală

Ideea rochiei decoltate la spate nu a fost însă singurul moment în care Carmen Brumă a întors privirile celor prezenți. Din nefericire, momentul său de glorie a fost întrerupt de o stare de rău, aceasta fiind nevoită să meargă la spital după ce a leșinat. De la bal, la spial, la propriu! Carmen a afirmat, în momentul în care a fost luată de ambulanță, că se simte foarte obosită și a dat vina și pe stres. Ulterior, aceasta a anunțat că se simte mai bine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) pe

Loading...

Citește și

  • La 1,74 m înălţime, cântăreşte 58 kg şi se menţine aşa de peste zece ani cu un regim alimentar sănătos şi mult sport. În plus, Carmen Brumă (42 de ani) s-a ţinut departe de tot ce înseamnă operaţii estetice şi reuşeşte să aibă un corp tonifiat chiar şi după ce a devenit mamă.

  • carmen bruma mircea badea america

    Carmen Brumă îşi trăieşte visul cu ochii. Iubita lui Mircea Badea se află în S.U.A, unde îşi dorea de mai mult timp să se întoarcă. Visul american îi dă parcă aripi vedetei noastre, care nici aici nu are stare să se rezume doar la a vizita locurile. Din imaginile pe care le-a trimis prietenilor, Carmen Brumă se răsfaţă cu îngheţată, dar continuă să alerge şi să sară coarda, arătând că şi vacanţa este pentru ea un antrenament continuu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1