EXCLUSIV Brigitte, pedepsită de duhovnic pentru păcatele de la «Ferma». Cum vrea s-o aducă pe calea cea dreaptă

10_brigitte-florin-pastrama-ferma-pro-tv.jpg

Vedeta și noul ei iubit s-au sărutat sub vâsc

Pentru idila cu Florin Pastramă de la „Ferma”, Brigitte Năstase riscă să fie exclusă din Biserica Penticostală pentru concubinaj şi adulter, scria presa zilele trecute. Click! a stat de vorbă cu pastorul Nicu Ivan de la Biserica Betania, cel care o spovedeşte pe Brigitte şi care în decembrie 2018 i-a dat binecuvântarea logodnei cu Corneliu Oană, şi a aflat ce „îndreptare” va primi.

Faptul că Brigitte Năstase (43 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) alcătuiesc un cuplu nu mai este un secret pentru nimeni. Ba, din contră, cei doi şi-au oficializat relaţia atât în emisiunea „Ferma”, de la PRO TV, cât şi pe paginile lor de socializare, după ce au părăsit locaţia din Munţii Semenic. Din păcate, bruneta şi-a atras comentarii şi numeroase injurii pentru faptul că şi-a înşelat logondicul, pe Corneliu Oană (35 de ani), cel cu care se mutase şi în grija căruia rămăseseră cei doi copii ai ei, Sarah şi Robert. Scenele în care celebra brunetă se sărută şi face alte gesturi intime cu Pastramă nu doar că au fost văzute de milioane de români, ci iată că au ajuns şi la urechile duhovnicului ei.

Brigitte e privită cu milă de penticostali

Reporterii Click! au stat de vorbă cu Nicu Ivan, pastorul Bisericii Penticostale Betania, la care ea s-a înscris după ce s-a mutat din vila lui Ilie Năstase în casa din Pipera. Iată ce spune el despre aventurile lui Brigitte la „Ferma”. „Nu mă uit la astfel de emisiuni, însă mi-a ajuns la urechi ce s-a întâmplat acolo. Faptele respective nu sunt de condamnat, dar sunt de urât. Noi nu suntem toleranţi, ci suntem motivaţi să recuperăm «răniţii». Privesc cu milă acest act al lui Brigitte, pentru că, la rândul Lui, Domnul Hristos să se poarte cu milă faţă de mine. Urmează să vorbesc cu comitetul bisericii, care va da o disciplină şi punerea deoparte. Adică, o vreme ea nu participă la actele de cult şi la împărtăşanie. Abia după ce se va îndrepta spiritual şi va respecta numărul de zile ca îndreptare, ea poate să vină la poziţia anterioară, cu părerea de rău a săvârşirii păcatului. Trebuie să arate că îi pare rău, pentru că Dumnezeu nu are de pierdut pe nimeni. Noi nu vrem să îi dăm sfatisfacţie Diavoului, ci să îi aducem pe oameni în dreptul Domnului. Conştientizarea păcatului şi apoi căinţa şi îndreptarea sunt cele mai importante”, a declarat, pentru Click!, pastorul Nicu Ivan.

În 2017, Brigitte s-a separat de Ilie Năstase (72 de ani), iar în septembrie 2018 a divorţat de fostul tenismen. Ulterior, bruneta a recunoscut că nu era liberă şi în acte când a început relaţia cu Corneliu Oană. Brigitte a mai fost căsătorită cu Octavian Sfăt, decedat în timpul mariajului, şi cu afaceristul Ovidiu Torj, de care a divorţat din cauza problemelor lui cu justiţia.

Diva a fost părăsită de logodnic

10_brigitte-corneliu-oana.jpg

Corneliu Oană s-a declarat „scârbit” de comportamentul iubitei

După scenele de amor care au avut loc în reality-show-ul „Ferma” (PRO TV), Corneliu Oană (35 de ani) nu a mai aşteptat să aibă o discuţie faţă în faţă cu Brigitte, ci şi-a luat toate lucrurile şi a plecat definitiv. „Corneliu nici nu vrea să mai audă de ea. Nu a crezut că Brigitte poate fi în stare de aşa ceva. Avea încredere în ea, dar iată că s-a înşelat amarnic. El şi-a făcut bagajul şi a plecat de acolo încă de săptămâna trecută, după ce a văzut prima scenă incriminatoare. Iniţial a crezut că e regie şi a mai aşteptat înainte să ia decizia definitivă. Dar apoi s-a convins că vede purul adevăr şi a plecat fără să se uite în urmă. În momentul de faţă, copiii se află în grija bonei filipineze, iar Corneliu mai merge pe la magazinul din mall”, au spus, pentru Click!, surse din preajma lui Corneliu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1