Exclusiv Brigitte, apariție de 35.000 de euro, pe «șantier». O vezi la Ferma, dar ea s-a întors în lux

mare.jpg

Afacerea Magic Castle a primit-o de la Ilie Năstase în anul 2015. A slăbit 4 kilograme, însă formele operate ale lui Brigitte nu și-au pierdut din centimetri
Fotografii: BLITZ

După patru luni petrecute în munţii Semenic, unde s-a desfăşurat reality show-ul ”Ferma”, de la Pro Tv, Brigitte Năstase (42 de ani) s-a întors acasă cu 4 kilograme mai puţin, dar şi pusă pe treabă. Bruneta a fost prinsă de fotoreporterii Click! la locul de joacă pe care îl deţine în Aviaţiei, unde făcea militărie cu muncitorii. În haine şi accesorii de 35.000 de euro!

A fost obligată să iasă din zona ei de confort, să se dezică de traiul de prinţesă şi de petrecerile exclusiviste. Obişnuită cu luxul, vacanţele exotice, mâncărurile scumpe şi hainele de la branduri mondiale, Brigitte Năstase s-a trezit în haine zdenţuroase, printre porci şi vaci, nevoită să mănânce grăunţele găinilor şi să doarmă pe saltea în aceeaşi casă cu mai mulţi oameni. Şi asta pentru o miză importantă: premiul de 50.000 de euro, dar şi notorietatea uriaşă pe care bruneta focoasă şi-a adjudecat-o chiar de la primul episod al realityshow-ului!

bd-2.jpg

Bruneta și-a pus personalul la muncă. O doamnă a luat o mătură și a curățat terasa, alta a primit indicații de la șefa Brigitte

 

Din ianuarie până în aprilie, fosta nevastă a lui Ilie Năstase a pierdut contactul cu familia, cu cei doi copii ai săi, dar mai ales cu afacerile pe care le deţine în Bucureşti, două dintre acestea fiind magazinul de haine din mall Promenada şi locul de joacă şi petreceri din zona Aviaţiei, Magic Castle. Timp de patru luni, activitatea lor a fost ”îngheţată”, însă au intrat în priză după venirea controversatei brunete.

bd-3.jpg

Tânărul angajat ascultă și se uită la Brigitte ca la o zeiță

 

Fotoreporterii Click!  au surprins-o pe proaspăta iubită a lui Florin Pastramă în câmpul muncii, cum s-ar zice, etalându-şi calităţile de fermier-şef în coordonarea unor muncitori care lucrau de zor pe terasa locaţiei! Mai slabă cu 4 kilograme, dar cu haine şi accesorii de 35.000 de euro. Şi nu oricum, ci îmbrăcată în rochie Prada mulată pe fesele-i operate, cocoţată pe tocuri Valentino, accesorizată cu un ceas superb Hublot, coafată la salon şi cu manichiura impecabilă. O ieşire preţioasă, cam de vreo 35.000 de euro, căci aceasta ar fi suma cheltuită pe haine şi ceas. Brigi a făcut instrucţie cu muncitorii ei, pentru că a găsit totul pe butuci.

ferma.jpg

În ”Ferma”, controversata brunetă a câștigat trei dueluri

”A fost jale cât a fost plecată Brigitte. Dacă mai stătea două luni, sigur ajungea să dea faliment. Nu s-a mai ocupat nimeni nici de magazin, iar de locul de joacă, prea puţin. După ce s-a întors din «Fermă», a fost zbir şi i-a pus pe toţi la treabă. Acum pregăteşte deschiderea piscinei de la locul de joacă, apoi petrecerea din iunie de Ziua Copilului şi va sta numai pe aici”, ne-au declarat surse din preajma celei mai controversate participante din istoria emisiunii ”Ferma”, difuzată la Pro Tv. 

bd-5.jpg

Pe Geanina Ilieș a eliminat-o din competiție săptămâna trecută

După vreo trei ore petrecute acolo, bruneta a plecat spre vila ei din Pipera. După cum se ştie, locul de joacă este o moştenire profitabilă de la fostul ei soţ, Ilie Năstase, iar vedeta îşi dă tot interesul pentru a  merge!

L-a băgat pe Pastramă și în patul, și în afacerile ei

pastrama.jpg

S-a cuplat în ”Ferma” cu Florin Pastramă, un băiat de bani gata, mândru de mușchii lui

 

După ce s-a despărţit de Corneliu Oană, Brigitte Năstase l-a ”şters” pe acesta şi din businessul cu haine în care erau asociaţi. Controversata brunetă din ”Ferma” l-a băgat în afaceri pe proaspătul iubit Florin Pastramă. Cei doi au fost în Italia, de unde au adus articole de brand pentru aprovizionare. ”Cât a lipsit Brigitte, Corneliu s-a ocupat de magazine. Până pe 28 martie a făcut asta, apoi a decis să se retragă din această poziţie şi a făcut demersurile legale, a semnat nişte acte. Acum Florin Pastramă este peste tot cu Brigitte”, au declarat pentru Click! surse din anturajul celor doi.  

Loading...

Citește și

  • Se inflamează spiritele în patrulaterul amoros Florin Pastramă-Brigitte Năstase-Corneliu Oană şi Raluca Podea. Aceasta din urmă, până odinioară iubita oficială a lui Pastramă, a izbucnit după ce a fost nevoită să asiste la telenovela de la “Ferma” (PRO TV), emisiune în care a văzut cum bărbatul ei începe o relaţie cu Brigitte. Raluca o face praf pe rivala ei.

  • Reality-show-ul “Ferma” , filmat într-o zonă pitorească din judeţul Caraş-Severin, a început în urmă cu aproximativ trei luni, iar între cei 18 concurenţi s-au format legături mai mult sau mai puţin amicale, unele dintre ele sfidând relaţiile pe care aceştia le aveau acasă cu partenerii. Peisajul feeric din jur, faptul că s-au aflat aparte departe de lumea dezlănţuită şi nu au avut acces la telefon mobil, tabletă sau altă invenţie tehnologică modernă i-a determinat pe concurenţi să caute apropierea umană mai mult decât de obicei. Iată care au fost idilele născute la Fermă şi ce gesturi nesăbuite au făcut unii concurenţi, loviţi de săgeţile lui Cupidon.