EXCLUSIV Bianca Drăgușanu, show erotic în parcare. Pantalonii scurți au arătat prea mult

bianca-dragusanu.jpg

Bianca Drăgușanu, spectacol sexy în parcare
foto: BLITZ

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu şi-a scos din nou la vedere fundul pe care și l-a bombat în cabinetul medicului estetician. O astfel de "piesă" costă 5.000 de euro și ar fi păcat să nu o admire toată lumea. Probabil la asta se gândește și Bianca atunci când își ia din dulap pantaloni scurți cât o batistă. Iată ce show demn de Playboy au surprins fotoreporterii Click!

A împlinit 38 de ani pe 6 martie, este mămica unei fetițe superbe, de aproape patru ani, și arată mai bine decât în adolescență. Bianca Drăgușanu investește timp, bani și efort în corpul ei și se vede.

bianca-dragusanu_2.jpg

Bianca Drăgușanu și-a bombat posteriorul în cabinetul medicului estetician
foto: BLITZ

Am văzut și noi zilele trecute, real, fără filtre de Instagram, cât de bine arată Bianca, dar mai ales cât de sexy este. Fotoreporterii Click! au surprins-o în parcarea unui supermarket din zona Băneasa, blondina aproape blocând circulația din cauza ținutei.

img_3992_preview.jpg

Bianca, poziții ciudate în parcare
foto: BLITZ

Bianca purta pantaloni roz-pal, foarte scurți, foarte subțiri, care lăsau la vedere fundul de 5.000 de euro, o geacă verde-neon, bustieră albă și pantofi sport. Și, deparcă ținuta de infarct nu ar fi fost de ajuns, fosta soție a lui Victor Slav s-a aplecat spre portbagaj mai mult decât au putut face față pantalonașii, așa că oamenii din zonă au putit admira cea mai intimă zonă a blondinei.

Vezi aici cum arată fundul Biancăi în costum de baie, la piscină

Bianca Drăgușanu, în sânii goi pe balcon, la mare

bianca-dragusanu_1.jpg

Și expresia feței e potrivită de o ședință foto sexy
foto: BLITZ

bianca-dragusanu_4.jpg

Bianca este sexy și atunci când se îmbracă sport
foto: BLITZ

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1