Incredibil! Cum arăta Bianca Drăguşanu acum 15 ani

bianca.jpg

bianca dragusanu va deveni mamica in cateva saptamani
Bianca Drăguşanu s-a transformat spectaculos
Foto: arhivă personală

Bisturiul a devenit cel mai bun "prieten" al vedetelor noastre, iar intervenţiile estetice le-au transformat spectaculos. Este şi cazul Biancăi Drăguşanu, care a avut curaj să publice imagini cu ea din urmă cu 15 ani când încă nu era "tunată". Fără silicoane, dar la fel de slabă şi blondă ca acum, vedeta şi-a uimit fanii cu o imagine de când avea 20 de ani. Ciudat este că la 16 ani, Bianca era mai plinuţă şi plângea la tv la celebra emisiune "Din dragoste".

Ce mult s-a schimbat Bianca Drăguşanu de când a cunoscut celebritatea! Vedeta a publicat o imagine cu ea de când avea 20 de ani şi se lăuda şi atunci cu un abdomen plat, dar nu avea prea multe intervenţii estetice. Bustul nu era la fel de generos ca acum, dar Bianca era o blondă focoasă. 

bianca_acum_15_ani.jpg

bianca dragusanu acum 15 ani 20 de ani
Aşa arăta Bianca Drăguşanu acum 15 ani
foto: arhiva personală

"Cine are curaj să pună poze cu el de acum 15 ani? 3,2,1 Start!", a scris Bianca pe pagina ei de socializare.

Lucrurile se schimbă dacă dăm timpul înapoi. La 16 ani, când a apărut pentru prima dată la tv, la emisiunea "Din dragoste", Bianca nu arăta nici pe departe ca acum. Dantura nu era la fel de albă ca acum, căci nu avea faţete, aluniţele se regăseau încă pe  piele, iar kilogramele în plus îi cam dădeau de furcă vedetei, care după acel moment s-a pus serios pe slăbit şi a mărturisit că a urmat diete drastice pentru a avea o talie trasă prin inel.

bianca_16_ani.jpg

bianca dragusanu 16 ani din dragoste antena 1
Bianca Drăguşanu, prima apariţie la tv, la "Din dragoste"
foto: captură video
 

Acum, Bianca Drăguşanu are din nou forme mai pline, dar are o scuză, căci este însărcinată şi în doar câteva săptămâni va deveni pentru prima dată mămică de fetiţă.    

Loading...
 
 

Citește și

 • bianca dragusanu insarcinata

  Traversează cea mai frumoasă perioadă a vieţii, dar primele luni de sarcină au fost coşmar pentru Bianca Drăguşanu. Blonda s-a confruntat cu o anemie severă şi a avut risc de avort spontan până la patru luni. Însărcinată acum în aproape şase luni, vedetei a început să i se contureze burtica de gravidă şi pentru că nu mai poate ascunde secretul s-a hotărât să vorbească despre copil.

 • bianca dragusanu

  Declaraţiile Biancăi Drăguşanu, care a decis că nu îşi va alăpta la sân bebeluşul din motive medicale, au încins spiritele printre susţinătoarele acestui mod de alimentaţie la nou-născuţi. Vedeta a mărturisit cu doar câteva zile în urmă că a stabilit cu medicul ei să întrerupă lactaţia, dacă acest lucru se va produce, pentru că nu poate urma un regim bazat pe carne şi legume fierte, aşa cum recomandă cei mai mulţi dintre specialişti.

 • bianca dragusanu insarcinata 7 luni

  Însărcinată în şapte luni, Bianca Drăguşanu numără zilele din calendar până la marea întâlnire cu fetiţa ei, care va avea loc în această toamnă. Blonda, care nu a lăsat sarcina cu probleme din primul trimestru să o transforme într-o femeie casnică, a alergat în lung şi-n lat în tot oraşul pentru a achiziţiona tot ce este necesar unui bebeluş. După orele petrecute la atelierul ei de croitorie, vedeta şi iubitul ei, Victor Slav, s-au învârtit la showroom-uri pentru a alege mobila potrivită din camera fetiţei.

 • bianca dragusanu insarcinata

  S-a străduit din răsputeri să își ascundă sarcina, însă jurnaliștii au prins-o cu minciuna. După ce Click! a aflat pe surse că Bianca Drăgușanu (33 de ani) și Victor Slav au recurs la fertilizarea in vitro ca să aducă pe lume un bebeluș, vedeta a recunoscut.