EXCLUSIV Amalia Năstase și noua siluetă "fără zahăr". Poartă blugi mulați și radiază de când a slăbit 30 kg

amalia-nastase-main.jpg

Amalia Năstase, în decembrie 2018 și aprilie 2021

Amalia Năstase, alias Doamna Amalia, așa cum este cunoscută în mediul online datorită vlog-ului cu același nume, a împlinit 45 de ani pe 20 martie. Nu degeaba data aniversării coincide cu Ziua Internațională a Fericirii. Fosta soție a lui Ilie Năstase radiază de când s-a reinventat. Fotoreporterii Click! au surprins-o prin oraș, etalându-și noua siluetă.

Numele Amaliei Năstase ar putea fi sinonim cu cuvântul ambiție, altfel nu ne explicăm cum reușește să gătească atât de des papanași, pandișpan, cornulețe, clătite și să nu se atingă de ele. Acesta este, de fapt, pariul pe care l-a pus cu ea însăși în 2019, atunci când a decis să înceapă celebra dietă oloproteică, cea care a ajutat-o să slăbească 31 de kilograme. Într-un interviu pentru Click!, Amalia povestea că lupta ei a plecat de 97 kg, așa cum arăta și celebra poză din decembrie 2018, de la Festivalul Brazilor de Crăciun, iar rezultatele au fost uimitoare: a slăbit până la 66 kg.

amalia-nastase1.jpg

Amalia Năstase, înainte și după ce a ieșit de la salon
foto: BLITZ

Amalia Năstase: “Nu mănânc în continuare zahăr sau făinoase”

“Ajunsesem la 97 de kg și am zis că dacă ating suta, gata, totul e pierdut. Nu am vrut să fiu un caz pierdut. Am urmat o dietă ketogenică, dar mai particulară în sensul că este fără multă grăsime. Se numește dietă oloproteică. A fost destul de greu la început, dar a meritat. Nu mănânc în continuare zahăr sau făinoase. De un an nu am mai mâncat aceste alimente”, ne povestea Amalia într-un interviu, martie 2020, iar de atunci nimic nu s-a schimbat în stilul ei de viață. A tăiat de pe listă cartofii, făinoasele, dulciurile, pentru că nu a vrut să mai riște nimic. A mers pe principiul decât puțin, mai bine deloc. Și iată că noua ei siluetă, pe care o putem numi silueta fără zahăr, arată într-un mare fel.

amalia-nastase.jpg

Îi stă foarte bine îmbrăcată în jeanși
foto: BLITZ / CLICK!

Acum se îmbracă precum o studentă

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Amalia Năstase zilele trecute, prin oraș, în timp ce se îndrepta către un celebru salon de înfrumusețare, unde se tunde, se vopsește, se coafează, își face manichiura, pedichiura și câteva tratamente cosmetice. În plus, Amalia a recunoscut că injecțiile cu botox sunt peste orice cremă antirid, așa că acesta este trucul ei pentru semnele îmbătrânirii. Știm toate acestea, pentru că momentele de răsfăț de la salon nu lipsesc din vlog-ul ei celebru, intitulat “Doamna Amalia”, și care a câștigat popularitate pe Instagram și pe Youtube. Din imaginile surprinse de Click! se vede că Amalia și-a adaptat și garderoba siluetei de acum, așa că blugii mulați, rochiile cambrate, decoltate, pantofii cu toc și-au făcut loc în dulapul ei.

amalia-nastase11.jpg

Celebra poză din decembrie 2018, când Amalia se apropia de 100 kg

Ce mănâncă într-o zi obișnuită

Amalia Năstase a făcut o excepție de ziua ei, pe 20 martie, și a mâncat o felie de tort, însă a anunțat că gestul are la bază o campanie socială. Ambasador al Fundaţiei Salvaţi Copiii, Amalia Năstase a avut o dorință specială de ziua ei. Ea și-a rugat prietenii să facă o donație pentru Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

amalia-nastase.jpg

Amalia Năstase, alături de toată familia ei
foto: Instagram

“Dacă mă iubiți, dar și dacă nu mă iubiți, dar vreți să mă vedeți că mănânc tort, dați și voi câte 10 ron”, a spus Amalia. În restul zilelor, când nu are nimic de sărbătorit, iată cum arată meniul ei: “Dimineața mănânc un măr sau o portocală sau ouă prăjite fără pâine și o cafea, apoi la prânz grătar cu salată sau pește, un măr sau fructe roșii pe la 5, iar seara ori salată cu ton, ori brânză cu roșii ori un cocktail”, ne-a spus ea.

Citește și:

Cum se simte Amalia Năstase după ce a slăbit 22 de kg cu dieta oloproteică. Tot ce trebuie să ştiţi despre regim

EXCLUSIV Amalia Năstase, despre viața la 97 kg, meniul de acum și criza în afaceri: "Ne-a afectat din plin"

 

Loading...