Laura Bretan vrea şi la Eurovision, după ce a câştigat «Românii au Talent»

e110-11-vedete-bretan.jpg

Laura are toate șansele să ajungă în finala de la Tel Aviv

Laura Bretan (16 ani), câștigătoarea sezonului 6 al competiției ”Românii au talent”, de la Pro TV, dar și a unui premiu de 100.000 de euro, a anunțat că își încearcă norocul și la finala națională Eurovision.

Puștoaica, stabilită în Chicago, s-a înscris în concurs cu o melodie compusă de Mihai Alexandru, un ”abonat” al acestei competiții. Prima lui performanță a fost în 2003, cu fosta lui soție, Nicola, care a obținut locul 10 la concursul cântecului european de la Riga, Letonia, cu melodia ”Don’t break my heart”, iar anul trecut a ”împușcat” locul 7 cu doi tineri, Ilinca Băcilă și Alex Florea, care au avut mare succes cu melodia ”Yodel it”.

e210-11-vedete-alex.jpg

Mihai Alexandru

 

Competiția națională Eurovision din 2019 va avea două semifinale în două orașe din țară, în lunile ianuarie și februarie, urmând ca finala să se desfășoare în luna martie. ”Eurovision Song Contest 2019” are loc la Tel Aviv sub sloganul „Dare to dream“, semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai.

Loading...

Citește și

  • În 2016 a câştigat 120.000 de euro la „Românii au talent!” (PRO TV) și a ratat finala "America's Got Talent", însă Laura Bretan (16 ani) se bucură de succes și de un public călduros în continuare, iar mâine, 8 noiembrie, va susține un concert la Sala Palatului, de la ora 19.00.

  • laura bretan

    Laura Bretan, câștigătoarea celui mai recent sezon de "Românii au talent" și revelația "America's Got Talent", a sărbătorit cum se cuvine Ziua Națională a României. Deși s-a născut și trăiește în Chicago, micuța româncă de 14 ani nu își uită originile, așa că de 1 Decembrie a îmbrăcat straie populare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1