"Eu câștig «Românii au talent»". Cum și unde l-am surprins pe Stevie Starr, "Înghițitorul de lucruri"

stevie-starr-romanii-au-talent.jpg

stevie starr
Stevie Starr a înghiţit 4 monede şi le-a adus înapoi în ordinea dictată de juraţi
foto: PRO TV

Emisiunea "Românii au talent" a ajuns azi, 17 mai, la prima gală live din cele trei programate în acest sezon. Cu siguranță vi-l amintiți pe scoțianul Stevie Starr (56 de ani), „înghiţitorul de lucruri”, care a șocat asistența cu numărul lui uluitor, prezentat chiar la debutul sezonului 9 al show-ului de la PRO TV. Ei bine, noi l-am surprins așa cum nu-l vedeți pe micul ecran, fără magie, fără butaforie, dar cu o doză mare de încredere la purtător: "Eu voi câștiga Românii au talent", a exclamat el în curtea hotelului în care era cazat.

Pe Stevie Starr l-am văzut joi, 16 mai, în jurul orei 19.00, în curtea hotelului Phoenicia Express, din zona de Nord a Bucureștiului, loc în care se simțea în largul lui, semn că era cazat acolo. Îmbrăcat în pantaloni de trening, tricou alb și cu multe fișicuri la picioare, probabil recuzita lui, scoțianul a început un dialog cu un câine simpatic din zonă, cu care părea prieten de ceva vreme. L-a strigat, iar patrupedul a venit repede, pregătit de mângâieri. Câțiva cetățeni l-au recunoscut pe Stevie Starr, semn că numărul lui a rămas bine întipărit în memoria telespectatorilor.

stevie_starr_romanii_au_talent.jpg

stevie starr romanii au talent
Stevie Starr crede cu tărie că va câștiga "Românii au talent"
Foto: Click!

 

“Vă știm de la televizor”, au spus aceștia, iar răspunsul scoțianului i-a cam blocat: “da, păi eu voi câștiga «Românii au talent». Încrezător, relaxat și cu zâmbetul pe buze, scoțianul și-a terminat țigara, după care a fost preluat de un Logan albastru. Nu este exclus să fi mers spre studiourile PRO TV de la Ștefănești, la repetiții, acolo unde au loc galele live de la “Românii au talent”.

stevie_starr_in_bucuresti_romanii_au_talent.jpg

stevie star romanii au talent
Câțiva cetățeni l-au recunoscut pe Stevie Starr, semn că numărul lui a rămas bine întipărit în memoria telespectatorilor
Foto: Click!

Cum a uimit scoțianul Stevie Starr la “Românii au talent”. I se spune “Înghițitorul de lucruri”

Stevie şi-a început prestaţia înghiţind, ca o puşculiţă, 4 monede numerotate cu 1, 2, 3 şi 4. Apoi le-a regurgitat la fel de uşor cum le-a înghiţit, neobişnuit fiind faptul că le-a putut aduce înapoi în ordinea dorită de juriu. Cu o sprânceană ridicată a neîncredere, te-ai putea gândi că e doar un truc bun de magie. Dar fiţi atenţi mai departe! Stevie înghite o bila de biliard pe care o aduce înapoi fără mare efort. Şi asta nu e tot. Ia de pe masă un pahar cu zahăr pudră pe care şi-l toarnă pe gât. După care, însetat, bea cu poftă câteva guri mari de apă, ba chiar face şi gargară.

Ciudăţenia abia acum urmează. Concurentul îl ia „asistent” pe Pavel Bartoş, căruia îi spune să întindă palmele şi îi varsă în ele zahărul curat şi uscat exact aşa cum îl înghiţise. „Doamne sfinte! N-am văzut aşa ceva în viaţa vieţilor mele”, exclama Andra. „Nu se poate, nu se poate”, „nu cred aşa ceva”, se minunau ceilalţi juraţi. După ce avertizează publicul să nu încerce acasă, pentru că doar el are un stomac special, Stevie înghite săpun lichid pe care îl scoate afară sub formă de baloane umplute cu fumul de la o ţigară „savurată” anterior. Mai înghite gaz, pe care-l scoate afară tot într-un balon de săpun şi-i dă foc. „Ai avut cea mai palpitantă prestaţie şi eşti cel mai amuzant concurenti. Eşti ireal”, i-a spus Andi Moisescu.

Citește și:

Florin Călinescu i-a oferit Golden Buzz unei frumoase soprane la «Românii au talent»

Cine l-a făcut pe Florin Călinescu să-și iasă din minți la Românii au talent: «Mânca-ți-aș zonele»

Loading...

Citește și

  • Sezonul 9 „Românii au talent” a debutat în forţă vineri seara, la PRO TV, cu momente absolut impresionante. Pe scenă au urcat rând pe rând oameni de toate vârstele şi din toate mediile sociale. Unii au smuls hohote de râs, alţii lacrimi de emoţie, alţii au lăsat audienţa cu gura căscată de surpriză. Unul dintre cele mai spectaculoase numele a fost cel al scoţianului Stevie Starr (56 de ani), „înghiţitorul de lucruri”.

  • juriu romanii au talent

    Cel de-al nouălea sezon al show-ului „Românii au talent” a revenit pe 8 februarie pe micile ecrane de la Pro Tv, cu noi candidaţi pentru premiul de 120.000 de euro. În acest moment se difuzează încă ediții înregistrate, iar fanii emisiunii trebuie să știe că vor avea parte de surprize legat de galele live și de finală. PRO TV a făcut modificări majore.