Cine l-a făcut pe Florin Călinescu să-și iasă din minți la Românii au talent: «Mânca-ți-aș zonele»

florin_calinescu.jpg

Alicia Bonita i-a înnebunit pe jurați cu un dans provocator care a trimis-o mai departe în competiție. Florin Călinescu s-a bucurat cel mai mult de prezența Aliciei pe scenă

Alicia Bonita are 29 de ani și a reușit să-i pună pe jar pe jurații de la Românii au talent. Florin Călinescu a fost foarte încântat când a urmărit cu atenție numărul de dans provocator pe care dansatoarea l-a pregătit pentru Românii au talent și cu care a reușit să treacă mai departe.

 

Florin Călinescu i s-a adresat galant pe numele de scenă, Bonita, provocând răsete printre colegii lui de juriu. Putem spune că juratul a fost cu adevărat cucerit de formele și de dansul lasciv realizat de concurentă. Acestea fiind spuse, actorul i-a oferit un «Da» din tot sufletul.

Cine este concurenta care care l-a pus pe jar pe Florin Călinescu

Lui Călinescu i-a plăcut atât de mult momentul pus în scenă de dansatoare, încât l-a oprit pe Mihai Petre din a apese butonul care ar fi putut opri numărul realizat de tânăra dansatoare din București. După dansul realizat de Alicia Bonita, Florin Călinescu l-a tachinat pe Mihai Petre spunându-i că acesta și-a făcut sală de dans pentru a se uita la fete în cabinele de duș.

„Iubindu-mi țara și frumusețile ei, credeam că le-am văzut pe toate. Cheile Bicazului, Cheile Turzii, cheile mele, defilee, peșteri, grote. Mânca-ți-aș zonele. Am văzut puțin și din Bâlea Lac. Să nu-i lași să pună mână pe tine și să te pupe toți credincioșii ăștia care cred în minuni. Eu cred că dacă ai lăsa pe cineva să te atingă și să te pupe, ar face ceva minuni”, a declarat Florin Călinescu despre concurentă.

„Sunt din București și cu acest tip de show-uri mă ocup. Fac acest tip de job de 11 ani în locuri organizate”, a spus Alicia Bonita după dans.

Totuși, în afară de Mihai Petre care se lasă greu de impresionat când vine vorba de momentele de dans, ceilalți doi jurați au fost în asentimentul lui Florin Călinescu. Astfel că, au reușit să o trimită pe Bonita mai departe în următoarea etapă a competiției.

„Pe Florin l-ai facut fericit. Niciodată nu a vorbit atât de mult. Mi se pare că nu mai are rost să adaug nimic”, a spus Mihai Petre.

56184174_2217012285225725_4015076749904707584_o.jpg

Alicia Bonita a trecut mai departe în cadrul competiției
Foto Facebook

„Noi ne-am bucurat cu toții”, a spus Smiley imediat după ce i-a oferit un halat cu care a acoperit-o repede pe concurentă.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1