Elena Ionescu l-a lăsat acasă pe fiul de un anișor ca să participe la Survivor! Ce planuri are cu cei 250.000 de lei dacă va câștiga

elena_ionescu.jpg

elena ionescu
Elena Ionescu
Foto Arhivă personală

Elena Ionescu (32 de ani) se numără printre cei patru finaliști care se luptă pentru premiul cel mare al competiției Survivior, în valoare de 250.000 de euro. Timp de cinci luni ea s-a aflat departe de băiețelul ei, care avea doar un anișor și patru lunim atunci când solista a decis să accepte provocarea vieții sale. Iată ce intenționează Elena să facă cu cei 250.000 de lei dacă va fi cea care va strânge cele mai multe voturi din partea publicului.

Elena Ionescu a acceptat provocarea de a participa la una dintre cele mai dure competiții. Vedeta a fost nevoită să înfunte foamea, frigul, dormitul sub cerul liber și competițiile care i-au testat nu doar puterea fizică, ci și pe cea psihică. Concursul a fost unul dificil pentru ea, mai ales că a fost nevoită să îl părăsească pe băiețelul ei de doar un anișor și patru luni. Pentru el a luptat și tot lui îi va dedica o eventuală victorie. Elena a dezvăluit, în cadrul unei declarații oferite postului Kanal D, care sunt planurile ei dacă va fi votată de către telespectatori și va ieși învingătoare. 

elena-ionescu1.jpg

elena ionescu
Elena Ionescu alături de băiețelul ei, Răzvan
Foto Arhivă personală

''Tot sacrificiul pe care l-am facut aici este pentru baietelul meu Razvanel, pe care l-am lasat acasa la varsta de 1 an si 4 luni si pentru care sunt aici si vreau sa ii ofer un trai mai bun, un camin, si sper din tot sufletul ca asta sa fie, este cea mai mare realizare pe care as putea sa o fac pentru el in momentul de fata'', au fost cuvintele Elenei Ionescu. 

Părinții Elenei au transmis un mesaj tuturor susținătorilor fiicei lor 

Părinții Elenei sunt nespus de mândri de perfomanța fiicei lor și conștientizează eforturile imense pe care aceasta le-a făcut pentru a se număra printre cei patru finaliști. Ei au transmis un mesaj tuturor susținătorilor fiicei lor și au subliniat că Elena poare fi un model pentru mulți datorită comportamentului pe care l-a avut pe tot parcursul competiției. 

"Suntem mândri şi mulţumiţi de evoluţia fiicei noastre în competiţia ''Survivor Romania''. Şi poate fi un exemplu pentru mulţi, ca să înţelegem că prin iubire, toleranţă, în viată ajungi departe. Ne bucurăm foarte mult că Elena a ajuns în finală. Îi ţinem pumnii şi sperăm ca ea să fie aleasa voastră. Dacă bunătatea, voinţa, toleranţa, comportamentul ei, v-au convins şi considerati că merită să poarte numele Survivor, atunci fiţi alături de ea! Hai, Elena!", este mesajul transmis de parintii Elenei tuturor sustinatorilor acesteia. 

Elena Ionescu și soțul ei au divorțat la începutul anului 

elena-ionescu-fost-sot.jpg

elena ionescu si fostul sot
Elena și Dragoș, în vremea în care erau fericiți împreună și abia așteptau să devină părinți
Foto Arhivă personală

Elena pare împăcată însă cu situația și spune că această experiență nu i-a schimbat deloc ideea de căsnicie frumoasă. Cântăreața nu a închis ușa în privința mariajului și spera ca în viitor să reușească să ducă la bun sfârșit ceea ce n-a reușit cu fostul ei partener. Artista este de părere că decizia despărţirii a fost una bună şi este convinsă că va găsi, mai devreme sau mai târziu, omul potrivit cu care să aibă o căsătorie fericită.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1