Reacţia Elenei Ionescu după ce fostul ei soţ a apărut cu altă femeie la două zile după divorţ

elena_ionescu.jpg

elena ionescu
Elena Ionescu este o mamă singură de câteva zile
Foto: arhivă personală

Viaţa merge mai departe şi după divorţ, iar cel mai recent exemplu că separarea de parteneră nu este un capăt de ţară este cel al lui Dragoş Stanciu, bărbatul cu care Elena Ionescu, ex-Mandinga, a devenit mamă în urmă cu un an. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe certificatul de divorţ că fostul soţ al cântăteţei a şi fost surprins în compania unei alte femei.

Un  an a durat mariajul  Elenei Ionescu cu Dragoş Stanciu. cei doi au semnat actele de divorţ la notar, în urmă cu doar câteva zile, iar ulterior tânărul a şi fost surpins prin oraş cu o nouă parteneră. cei doi sunt părinţii unui băieţel, în vârstă de un an, motiv pentru care au decis să rămână în relaţii amicale, măcar de dragul copilului.

Imediat după divorț,  însă,  Dragoș, fostul soț al Elenei Ionescu, și-a refăcut viața alături de o blondăcu care a fost surpins pe stradă. Despre acest subiect delicat, Elena Ionescu a vorbit în cadrul unei emisiuni.

elenaionescusisotulei_55619500.jpg

Elena Ionescu, ex-Mandinga, şi Dragoş Stanciu s-au separat după doar un an de mariaj
Sursa foto: Facebook

"Am divorţat la notar, de comun acord în urmă cu doar câteva zile ( n.r. 11 septembrie). Oarecum, ţinem legătura pentru cel mic. Am văzut imaginile. El alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ. Nu am mai vorbit de la divorţ. O să fiu responsabilă de copil, iar atâta timp cât este cu mine, nu o să îi lipsească nimic. Cei care mă ajută sunt familia şi prietenii care au rămas după această perioadă, să mă susţină. Totul, probabil, o să reintre în normal” a declarat Elena Ionescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Elena Ionescu a făcut anunţul-bombă al divorţul pe Facebook 

Cântăreaţa a fost cea care a anunţat că s-a separat de tatăl copilului ei printr-un mesaj publicat pe contul ei de facebook la începutul lunii. "Da, am divorţat! Luna trecutî am decis împreună cu Dragoş de comun acord să ne despărţim. Am vrut să ţinem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe!

elena-copil.jpg

elena ionescu copil
Elena Ionescu are un băieţel după care este topită
Foto: arhivă personală

Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii şi nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel. Uneori, Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate a fost puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte. Aş face lucrurile diferit? Niciodată. Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţa asta şi anume darul de a fii MAMă", a notat artista. 

 

Citeşte şi:

 

Elena Ionescu a slăbit după naştere cu ajutorul soțului, antrenor de fitness

Însărcinată, Elena de la Mandinga a pozat aproape goală pe malul lacului

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1