Elena Cârstea își plânge surorile decedate. Ofelia a murit de cancer, iar Sanda, asfixiată

carstea12-13-vedetete-4-col.jpg

Elena Cârstea, alături de Ofelia, sora ei, care s-a stins în ianuarie 2017
foto: arhiva personală

Elena Cârstea nu-și ascunde trăirile și le împărtășește pritenilor virtuali și bucurii, și necazuri. Cuprinsă de dor, solista plânge după sora ei, Ofelia, care a murit de cancer în 2017, la vârsta de 48 de ani. Interpreta a mai pierdut o soră cu ani în urmă, pe Sanda, care a murit asfixiată la 28 de ani.

Elena Cârstea (57 ani) își deplânge sora moartă. Ofelia a fost răpusă de o boală necruțătoare, în anul 2017, la doar 48 de ani. Suferea de cancer și s-a chinuit enorm. ”Dragă mea Ofe, mi-am propus să nu fiu tristă și să plâng azi, pentru că sufletul meu plânge de când ai plecat. Să faci un chef pe cinste în Grădina Raiului cu Sanda, mi-e tare dor de voi și m-ați lăsat singură, în rest toate sunt relativ ok. Mai dă un semn din când în când și să nu bei prea multă palincă! Te iubesc la nesfârșit, în infinit”, a scris Elena Cârstea ieri, pe Facebook, când Ofelia ar fi trebuit să își aniverseze ziua de naștere.

Elena Cârstea:«Am asistat la autopsia surorii mele»

Nu este pentru prima dată când Elena primește o astfel de lovitură de la viață. Cu mulți ani în urmă, cântăreața a mai pierdut o soră, pe Sanda, aceasta având doar 28 de ani. În 2009, invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, la acea vreme, "Happy Hour", Elena Cârstea a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la felul în care sora sa, Sanda, și-a găsit sfârșitul. "Am asistat la autopsia surorii mele. Sora mea, Sanda, avea 28 de ani şi a murit asfixiată. Nu am vrut ca părinţii mei să o vadă aşa, la morgă. Când am găsit-o avea degetele rupte şi cred că a fost torturată. Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare, pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinătate cu vasul şi cu echipajul", a dezvăluit artista, care a mai spus că a vrut să investigheze mai multe cu privire la acest subiect, dar a primit amenințări cu moartea.

12-13-vedete-3-col-elena-carstea.jpg

Elena Cârstea și Glenn Muttart, alături de Adriana și Sanda

Soțul ei și-a pierdut fiul în 2016

Și în 2016, în familia vedetei a fost doliu, atunci când fiul soțului ei mai mare a murit, la doar 30 de ani, după ce mult timp a avut probleme cu drogurile. Elena Cârstea locuiește de peste 10 ani în SUA, unde s-a căsătorit cu americanul Glenn Muttart. Cântăreața a înfiat două fetițe, pe Sanda (23 ani) și pe Adriana (19 ani).

Citește și:

Exclusiv! Elena Cârstea, cel mai sincer interviu: «Eu întotdeauna am făcut audienţă la TV»

Tragedii în lanţ. Elena Cârstea şi-a pierdut şi a doua soră

 

Loading...

Citește și

  • elena carstea

    Timp de 25 de ani, Elena Cârstea a cântat, a iscat scandaluri cu comentariile ei spumoase și a lăsat tezaurului muzical românesc o mulțime de piese care și astăzi sunt pe buzele multora. Cu toate acestea, în 2006 a luat drumul Americii, stabilindu-se în Florida alături de bărbatul care i-a devenit soț, Glenn, dar și de cele două fiice pe care le-a adoptat în urmă cu mulți ani, Adriana și Sanda.

  • La 36 de ani, Elena Cârstea era pe val în muzica uşoară, după mai multe eşecuri amoroase spunea că „toţi bărbaţii sunt mitocani” şi înfia două fetiţe superbe. Acum, la 57 de ani, aceeaşi femeie puternică e agent imobiliar în SUA şi are alături un soţ iubitor care e şi tatăl ideal pentru cele două fete ale ei, Sanda (22 de ani) şi Adriana (20 ani), devenite între timp domnişoare cu cariere militare în Garda Naţională a SUA.