Soţul Elenei Cârstea dezvăluie: ce a provocat moartea suspectă a fiului său

14-vedsdsasaete-1.jpg

Elena Cârstea şi fiicele ei, Adriana şi Sanda, au fost un real sprijin pentru Glenn Muttart

Elena Cârstea anunţa, în urmă cu zece zile, decesul prematur al fiului ei vitreg, Brett Thomas, în vârstă de doar 30 de ani. Glenn Muttart, tatăl lui Brett, ştia că fiul lui avea probleme cu drogurile, însă nimeni şi nimic n-a reuşit să-l convingă pe chipeşul bărbat să renunţe la heroină.

Începutul primăverii a fost unul plin de tristeţe pentru Elena Cârstea (54 de ani) şi familia ei. Pe 1 martie, cântăreaţa anunţa cu amărăciune în suflet dispariţia fiului ei vitreg, Brett Thomas, băiatul cel mare, din prima căsnicie a soţului ei, Glenn Muttart, avocatul pentru care Elena s-a stabilit în America, în urmă cu nouă ani.

Ea n-a dorit să specifice motivul decesului, însă mama lui Brett şi foştii lui prieteni au dat de înţeles pe Facebook că drogurile ar fi fost cauza morţii ofiţerului militar.

Glenn Muttart ne-a vorbit despre acest necaz.

”Recent mi-am îngropat fiul, mult prea devreme, la vârsta de 30 de ani. A fost un tânăr deştept, amuzant şi chipeş. Avea visuri măreţe şi iubea viaţa. Destinul lui s-a încheiat însă tragic, pentru că, în urmă cu câţiva ani, a decis să încerce heroina. Credea că va fi o singură dată. Dar din moment ce acea uşă a fost deschisă, lui i-a fost imposibil să o mai închidă. Sper ca tinerii care vor citi asta vor înţelege pericolul pe care îl reprezintă drogurile. Vă rog să înţelegeţi că nu veţi şti niciodată dacă drogul pe care intenţionaţi să-l luaţi este cel care vă va deschide acea uşă. În urmă cu câteva luni, Brett a întâlnit pe stradă un om fără adăpost, pe care l-a dus la un magazin şi i-a cumpărat un telefon. «Tată, acel om nu mai avea nici o speranţă», mi-a spus el. Recent, Brett a zis că şi el s-a transformat într-o asemenea persoană. Timp de 6 luni,  a reuşit să fie «curat», şi-a găsit un loc de muncă şi şi-a recuperat viaţa de dinainte. El i-a putut repara pe alţii, dar nu s-a putut repara pe el însuşi. Vă mulţumesc pentru rugăciunile voastre”, ne-a spus soţul Elenei Cârstea.

loading...

Citește și