Elena Băsescu și fostul soț, împreună la ziua băiețelului! Ce cadou a primit juniorul de la bunicul Traian Băsescu

traian-basescu-sotia-nepoti.jpg

Traian Basescu, soția lui și nepoții la aniversarea lui Train Jr.
Traian Băsescu și soția lui și-au sărbătorit nepoțelul
Foto: Arhiva personală

Chiar dacă au divorțat, Elena Băsescu (39 de ani) și Bogdan Ionescu (40 de ani) se văd constant. Ce-i drept, nu pentru că s-au reîndrăgostit unul de altul, ci doar de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Spre exemplu, joi (30 ianuarie), și-au serbat împreună băiețelul care a împlinit 5 anișori și au fost prezenți la grădiniță. Chiar dacă au făcut poze separat, EBa și Syda s-au comportat exemplar.

Zâmbetul pe buze, îmbrățișări, cuvinte frumoase și multă bucurie, așa s-a desfășurat ziua micuțului Traian jr., fiul Elenei Băsescu și al lui Bogdan Ionescu. Joi, nepoțelul fostului președinte al României a împlinit vârsta de 5 anișori, iar părinții l-au serbat și la grădinița la care învață, dar și acasă, alături de bunici și de frățiori.

1-3col-sida.jpg

Bogdan Ionescu și Traian Băsescu Jr.
Bogdan Ionescu, alături de băiețelul său
Foto: Arhiva personală

 

Încă de dimineață, la grădinița cu program privat ”Lauder-Reut”, din București, EBa și Syda și-au însoțit odrasla cu un tort ingenios în formă de mașină de poliție, pentru că este jucăria sa preferată. I-au cântat ”la mulți ani” alături de ceilalți prichindei și de educatoare, i-au adus cadouri drăguțe, și cel mai important este că cei doi părinți au comunicat exemplar, ca fiul lor să nu simtă că sunt divorțați. Au făcut poze cu fiul lor și le-au postat pe conturile lor de socializare. Ce-i drept nu s-au pozat împreună, pentru că și-au dorit să nu dea motiv de discuții cârcotașilor.

2-3col-eba.jpg

Elena Băsescu cu băiețelul
Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu s-au fotografiat separat cu sărbătoritul
Foto: Arhiva personală

Încă o petrecere şi la bunici

3-15col.jpg

Traian Băsescu alături de nepoțel
Traian jr. a primit şi de la bunici un tort şi o motocicletă de poliţie
Foto: Arhiva personală

 

După divorţ, fiecare şi-a văzut de viaţa lui. Syda se află într-o relație de câteva luni cu o frumoasă turcoaică pe nume Sheila Giafer. De câteva luni se afişează peste tot cu noua lui cucerire, iar recent, cei doi "porumbei" au petrecut câteva zile la Poiana Broşov, alături de copiii lui Bogdan, iar Sheila a avut grijă să se comporte frumos cu Sofia Anais şi Traian jr.

4-15col.jpg

Traian Jr
Traian Jr. a fost foarte încântat de cadourile primite de la bunici
Foto: Arhiva personală

 

”Relaţia mea cu Sheila este relaţia a doi oameni maturi, care ştiu ce vor şi au pornit pe acelaşi drum, atât prin prisma proiectelor de business pe care le avem, cât şi a pasiunilor comune. Fiecare este prezent în totalitate în viaţa celuilalt, aşa că am sărbătorit împreună ziua de naştere a fiicei mele, Sofia Anais. Există un echilibru pe care eu şi Elena îl avem atât între noi, ca părinţi, cât şi în viaţa personală a fiecăruia. Dragostea şi atenţia pe care Sofia Anais şi Traian Jr. le primesc din partea noastră sunt dublate de ambele perechi de bunici, fiind iubiţi şi răsfăţaţi de fiecare dintre noi”, spunea Bogdan Ionescu în urmă cu doar câteva luni la un post tv.

5-15col-syda_iubita_2.jpg

Syda și Sheila
Bogdan Ionescu şi Sheila au fost în numeroase vacanţe împreună
Foto: Arhiva personală

 

Cât despre Elena, ea s-a despărțit de Cătălin Tomată cu care are o fetiță pe nume Anastasia, iar în prezent se luptă prin tribunale pentru pensia alimentară a micuței lor și pentru un program de vizită. Încă nu-i arde de o relație, ci se axează pe creșterea celor trei copilași și pe afacerea ei cu haine. După petrecerea de la grădiniță, EBa și-a dus copilașii la buncii. Traian și Maria Băsescu i-au așteptat pe nepoței cu tort și cu jucăriile preferate de sărbătoritul zilei: două mașini de poliție de care Traian și sora sa, Sofia, nu s-au dezlipit. Se pare că a fost ziua cadourilor și a dorințelor, pentru că juniorului i-a căzut și un dințișor de lapte, așa că Zâna Măseluță a fost și ea în peisaj.

 

Citește și

Elena Băsescu, dietă cu hamburgeri, trup de zeiță. Am prins-o înfulecând în maşină

Elena Băsescu, sexy şi când înfulecă la plajă. Căldură mare, foame mare!

Loading...
 
 

Citește și

  • S-au despărțit în septembrie 2019 după doi ani de relație, dar în 2020 se vor reîntâlni în fața judecătorilor. Elena Băsescu (39 de ani) și fostul ei iubit, afaceristul Cătălin Gheorghe (27 de ani), alias „Tomată”, se vor înfrunta la tribunal pentru custodia fetiței lor, Anastasia (1 an și 6 luni).

  • ioana basescu si elena basescu

    Tatăl lor nu mai e preşedintele României din 2014, însă surorile Băsescu sunt, în continuare, în centrul atenţiei. Vieţile lor de familie, stilul vetsimentar, afacerile şi pasiunile sunt ca un magnet pentru public şi pe bună dreptate. Să nu uităm că şifonierul mezinei Elena arată ca o adevărată casă de modă, iar Ioana duce o viaţă de prinţesă într-un palat de 1,4 milioane de euro. Când nu sunt la evenimente cu ştaif, surorile Băsescu nu ies însă foarte mult în evidenţă, iar fotoreporterii Click! le-au surprins prin oraş, în zile diferite, cu treburi diferite.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1