Elena Băsescu, dietă cu hamburgeri, trup de zeiță. Am prins-o înfulecând în maşină

bd-1.jpg

La aproape 40 de ani, EBa arată ca de liceu. Are un trup de sirenă, deşi a trecut prin experienţa a trei naşteri

Când vine vorba de pofte culinare, Elena Băsescu nu îşi refuză nimic, nici măcar un hamburger delicios plin de calorii şi o băutură carbogazoasă cu E-uri. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe fiica fostului preşedinte înfulecând cu poftă din produsele fast-food. Îşi permite, pentru că după acest festin culinar bagă două ore de sport şi face zeci de ture după cei trei copii ai ei. Culmea este că ea a născut anul trecut!

La un moment dat circula pe internet o glumă despre cum se numesc femeile care mănâncă mult şi nu se îngraşă deloc, iar răspunsul era: vrăjitoare! Nu ştim dacă EBa face vrăjitorii pentru silueta ei, dar este cert că face mult sport! Pentru cine nu îşi mai aduce aminte, pe vremea când nu era măritată şi nici nu ocupa statutul de mămică, Elena Băsescu (39 de ani) a cochetat cu moda.

bd-2.jpg

Fiica fostului preşedinte se urcă în bolidul ei şi porneşte spre casă la cei mici

 

Fata fostului preşedinte al României a fost model pentru diverşi creatori de modă şi a realizat mai multe şedinţe foto. De-atunci s-au scurs vreo 15 ani, însă diferenţa dintre Elena Băsescu de atunci şi cea de acum se poate remarca doar în realizările personale, nu fizice. Este mămica a trei copii şi, în ciuda experienţelor maternale, silueta ei este aceeaşi! Fotoreporterii Click! au surprins-o  recent pe străzile Capitalei într-o ipostază care ar face invidioase multe doamne şi domnişoare.

bd-4.jpg

Nu s-a putut abţine şi a devorat un hamburger delicios

 

Fiica lui Traian Băsescu înfulecă cu poftă dintr-un burger delicios, dar plin de calorii, şi se răcoreşte cu o băutură carbogazoasă dulce şi cu E-uri. Chestii gustoase, dar care nu sunt atât de sănătoase şi unde mai pui că şi îngraşă. Însă, culmea este că EBa chiar nu se îngraşă. Peste şapte luni va schimba prefixul vârstei, mai precis în aprilie împlineşte 40 de ani, şi a reuşit să se ”conserve” atât de bine încât dacă îi pui un rucsac în spate o poţi confunda lejer cu o puştoaică de liceu.

bd-5.jpg

S-a răcorit cu o băutură carbogazoasă la fel de nocivă pentru siluetă

 

Cele trei sarcini nu au fost deloc blânde cu trupul ei, pentru că s-a îngrăşat de fiecare dată cel puţin 30 de kilograme. De fiecare dată celebra mămică a avut grijă să revină la formele iniţiale cu ajutorul sportului, cu zeci de ture făcute prin casă după Sofia, Traian şi Anastasia, cu tratamente corporale şi chiar şi dietă! Acum, Elena cântăreşte puţin peste 50 de kilograme şi îşi permite să mănânce când vrea ea fast food şi pizza. De mai multe ori a fost surprinsă la pizzeriile logodnicului ei, Cătălin zis ”Tomată”, înfulecând din delicioasele preparate italiene. Nu, fotografiile nu sunt trucate! EBa chiar arată ca trasă prin inel, iar hamburgerul este cât se poate de real.   

Traian Băsescu, mândru de nepoții săi

 

De când a devenit bunic, Traian Băsescu este mereu cu zâmbetul pe buze. Are un nepoțel din partea Ioanei și încă trei din partea Elenei. De Sfânta Maria, pe 8 septembrie, când și-a sărbătorit soția, fostul șef de stat s-a distrat cum altfel decât înconjurat de cei mici. Întâi acasă, apoi la un restaurant din zona de nord a Capitalei, Băsescu și soția lui, Maria, au fost fotografiați alături de Sofia (6 ani), Traian (4 ani) și micuța Anastasia care anul acesta a împlinit un anișor.

 

Citește și:

Fetiţa cea mică a Elenei Băsescu a împlinit un an! Bunicii au chefuit la petrecerea fabuloasă

Elena Băsescu şi-a mai deschis o pizzerie. Uite cum atrage clienţii, îmbrăcată în prinţesă!

 

 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1