Elena Băsescu își botează astăzi fetița. Bunicul este cel mai fericit

5_1-tifetz-ianlt-190-basescu-si-anastasia.jpg

Traian Băsescu nu ratează nici o ocazie de a se mândri cu nepoţeii săi. Aici, cu micuţa Anastasia

Duminică, 14 octombrie, Elena Băsescu își botează fetița de patru luni. Ziua în care mezina fostului președinte a ales să își creștineze micuța pe care o are cu afaceristul Cătălin Gheorghe este una cu o semnificație importantă pentru credincioși, întrucât o cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Mândru nevoie mare de nepoții săi, Traian Băsescu a dat câteva detalii legate de micuța Anastasia, pe care o iubește ca pe ochii din cap, dar și despre botez. 

"O botezăm mâine (duminică, 14 octombrie - n.r.), da. Mâine o botezăm pe piticuță. E sănătoasă. Are trei luni și nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, ea s-a născut cu 3,8 kg. Râde la mine. Fiecare vrea să o legene sau să îi dea de mâncare. Bietul copilaș este prea mic să suporte. În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopții. E un copil foarte frumos. Am patru nepoţi (trei de la Elena și un băiețel, Răducu, de la Ioana, fiica lui cea mare - nr.r), două fetițe și doi băieței", a declarat fostul președinte pentru România Tv, care a mai adăugat și că micuța Anastasia îi seamănă cel mai tare dintre toți nepoții.

 

Petrecerea va fi una restrânsă, la un local de fițe din Nordul Bucureștiului, unde vor participa familiile celor doi, nașii, dar și câțiva prieteni de suflet ai părinților. 

Loading...

Citește și

  • Weekendul viitor, mezina fostului președinte Traian Băsescu își creștinează cel de-al treilea copil. Micuța Anastasia, fiica Elenei Băsescu și a lui Cătălin Gheorghe, în vârstă de patru luni, va fi botează duminica viitoare, pe data de 14 octombrie. După cum se știe, în ziua respectivă creștinii o sărbătoresc pe Sfânta Parascheva.

  • La 38 de ani, Elena Băsescu a reuşit să ne surprindă cum n-a mai făcut-o de mult, poate de la anunţul divorţului de Bogdan Ionescu, alias Syda, consemnat în septembrie 2016. Pe 4 iunie, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu l-a făcut tătic de fată pe noul ei iubit, afaceristul Cătălin Tomată (25 de ani), iar recent şi-a propus să redevină “Miss Fitness”.