Nepoțica lui Traian Băsescu seamănă leit cu el! Ce simpatică este!

5_1-tifetz-ianlt-190-basescu-si-anastasia.jpg

Traian Băsescu nu ratează nici o ocazie de a se mândri cu nepoţeii săi. Aici, cu micuţa Anastasia

Ce mândru e tataia! De la cele două fiice, Ioana şi Elena, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu (66 de ani), are patru nepoţi. Bunicul apare adesea, pe reţelele sociale, în imagini cu cei patru urmaşi. Ultima fotografie publicată pe Facebook de Elena Băsescu îl înfăţişează pe politician ţinând-o în braţe pe micuţa Anastasia, născută pe 4 iunie.

Traian Băsescu e în al nouălea cer, fiindcă are o familie frumoasă şi numeroasă! De când Elena Băsescu a născut prin cezariană, la începutul verii, o fetiţă perfect sănătoasă, care are trăsăturile bunicului, fostul lider al României se umflă-n pene ori de câte ori are ocazia. Anastasia, adusă pe lume de Elena Băsescu (38 de ani), din relaţia cu Cătălin Tomată (26 de ani), e o bomboană de fetiţă. În ultima fotografie postată pe Facebook de Elena Băsescu, „El comandante” o ţine grijuliu în braţe pe Anastasia, acum în vârstă de trei luni şi jumătate. Bebeluşul seamănă izbitor cu bunicul, de la care a moştenit ochii şi buzele. Internauţii s-au grăbit să înroşească butonul “Like” şi să-l felicite pe faimosul om politic. 

“Ce mare s-a făcut! Ce mândru e bunicul!”, “Bunicul - expert în creşterea fetiţelor. Să vă trăiască!” şi “O păpuşă adorabilă. Să fie sănătoasă şi să crească mare!” sunt doar câteva dintre comentariile publicate pe pagina de Facebook a Elenei Băsescu. Fiica cea mică a fostului preşedinte mai are doi copii din căsătoria cu omul de afaceri Bogdan Ionescu (38 de ani), alias Syda: o fetiţă, Sofia Anais (4 ani), şi un băieţel, Traian Jr. (3 ani). Din cauza neînţelegerilor, Elena şi Bogdan au decis să divorţeze, la finalul anului 2016, după patru ani de căsnicie. De anul trecut, EBa trăieşte o poveste frumoasă de iubire alături de un alt afacerist, Cătălin Tomată, căruia i-a dăruit-o pe Anastasia.

Ioana (40 de ani), fata cea mare a lui Traian Băsescu, este căsătorită din 2014 cu avocatul Radu Pricop (40 de ani). Cei doi au împreună un băieţel, Radu, în vârstă de aproape 4 ani. 

Loading...

Citește și

  • traian basescu

    Traian Băsescu este atât de mândru de rolul de bunic, încât s-a pozat cu toți cei patru nepoței, imediat după venirea lor pe lume, împărtășind marea bucurie cu fanii de pe Facebook. Click! vă prezintă fotografii emoționante, în care fostul președinte al României îi ține cu drag la piept pe copiii fiicelor sale, Ioana (40 de ani) și Elena (38 de ani).

  • Nepoţii lui Traian Băsescu sunt adorabili la echitaţie. Sofia Anais şi Traian junior au moştenit pasiunea bunicii lor, Maria Băsescu, şi au ajuns să îndrăgească şi ei căluţii şi să se descurce foarte bine în şa. Mama lor, Elena Băsescu, i-a fotografiat în weekend, la o ieşire în familie.

  • Ne minunăm de cât de adorabili şi de răsfăţaţi sunt prinţul George şi prinţesa Charlotte, din familia regală britanică, dar uite că avem şi noi exemple autohtone. Nepoţii lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, cuceresc inimi pe oriunde merg, iar bunicii şi părinţii nu mişcă în front în faţa micuţilor cu păr cârlionţat.

  • traian basescu nepoti parada

    Fostul președinte al României, Traian Băsescu, este prezent la parada de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf din Capitală. A venit însoțit de cei trei superbi nepoți ai săi.