Ei sunt fraţii Andrei! Iată cu ce se ocupă fiecare

Andra Măruţă, solista cu voce de aur, este nedespărţită de frate şi de cele două surori, alături de care s-a pozat şi zilele trecute, după concertul susţinut de marea artistă la Oradea. Fotografia cu cei patru fraţi face furori pe Internet, Andra adunând peste 3.000 de aprecieri, din partea fanilor. Deşi acum toţi o duc bine, Andra n-a uitat de vremurile când o portocală era tot ce îşi doreau, de Sărbătorile de Iarnă.

”Sunteţi o familie minunată, să fiţi sănătoşi alături de familiile voastre şi de părinţi, căci au cu ce se mândri!” sau ”Foarte frumos.Vă doresc să rămâneţi toată viaţa apropiaţi de surori şi de fraţi, să vă înţelegeţi, pentru că este un lucru frumos şi bun” sunt doar două dintre cele 400 de mesaje primite de Andra, în dreptul fotografiei în care solista îi are alături pe fraţii săi. Dacă Andra este o solistă de top, fiind încoronată ”Regina muzicii”, iată că şi fratele ei, Săndel Mihai (42 de ani), străluceşte în lumina reflectoarelor, fiind un talentat cântăreţ de muzică populară. Click! vă spune cu ce se ocupă frumoasele ei surori. 

Diana Mihai (43 de ani) coordonează activitatea într-un centru de bătrâni din Câmpia Turzii, iar Aura Claudia, care are 36 de ani, este specialistă în machiaj, dar şi cosmeticiană, într-un centru de înfrumuseţare din Câmpia Turzii, oraşul ei natal. Andra se lasă adesea pe mâna surorii sale, pentru un look de divă, în spectacole. Dacă acum toţi patru sunt la casele lor şi îşi pot îndeplini orice dorinţă, copilăria lor a fost marcată de lipsuri: ”Faptul că nu am avut bani ne-a făcut mai uniţi, ştim să apreciem puţinul. Eram nişte copii tare înţelegători, nu voiam mai mult, căci ştiam că nu se poate. A fost greu, dar a fost foarte frumos. Nu îmi amintesc cadourile, ci trăirile de atunci. Toţi copiii ieşeau la geamuri şi se lăudau cu ce au primit de la părinţi, toţi aveau portocale. Într-un an ştiu că nu am mai primit nimic, şi nu am mai ieşit la geam, ca să nu ne facem de râs”, a povestit Andra, într-un interviu pentru Antena Stars.

14-vedete-2-8951515.jpg

andra, frati, familie, maruta, sarbatori paste, roma
Andra a petrecut Sărbătorile Pascale la Roma, alături de Cătălin şi de copiii lor

Andra a petrecut Sărbătorile Pascale în Italia, la Roma, alături de soţul ei, Cătălin Măruţă, şi de cei doi copii ai lor, Eva ( 3 ani) şi David ( 7 ani), iar sâmbătă seară au asistat la slujba de Înviere, la o biserică românească. Cătălin i-a lăudat pe micuţi, pe conturile lui sociale: ”Am face înconjurul lumii pe jos cu ei. Sunt cam matinali şi au bagaje mari, cu jucării multe mereu, dar Eva şi David sunt cei mai buni camarazi în vacanţă. Dacă nu ar fi ei nu am şti unde e cea mai bună îngheţată”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1