Andra și Cătălin Măruță au petrecut Paștele la Roma alături de cei doi copii! Ce fericiți sunt în vacanță

andra-catalin-maruta-paste-vacanta-roma0.jpg

Andra, Cătălin Măruță, Eva și David au petrecut Paștele la Roma
Foto Instagram

Profitând din plin de minivacanța de Paște, Andra și Cătălin au plecat la Roma să sărbătorească Paștele și să se relaxeze pe străzile frumoasei Italii. Familia se distrează de minune într-una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii, având multe de vizitat, mâncăuri cu specific de gustat și de căutat cea mai bună înghețată, făcută după rețetele italiene.

Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai solide cupluri autohtone, au reușit în 10 ani să-și construiască o familie de care să fie mândri. Cei doi sunt căsătoriți tot de atâția ani și au împreună doi copii, de 8, respectiv 4 ani. Pentru că deja au vârstele la care pot începe să exploreze și să își dorească să cunoască lumea, părinții lor s-au gândit să profite de zilele libere din această perioadă și să viziteze Roma alături de micuții lor.

Andra și familia, vacanță la Roma de Paște

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, familia Măruță a ales să schimbe peisajul și să se bucure împreună de noaptea Învierii la Roma, acolo unde au continuat și cu o minivacanță. Andra și Cătălin au ales ca destinație Italia, plimbându-se împreună pe străzile frumoasei țări și explorând în familie peisajele și atracțiile acesteia, alături de cei doi copii pe care îi au împreună, micuții Eva și David.

andra-catalin-maruta-paste.jpg

Familia Măruță în noaptea de Înviere
Foto Instagram

Cei doi soți au publicat imagini din vacanță și pe rețelele de socializare, explicându-le admiratorilor lor cum își petrec timpul în familie, în frumoasa destinație. „Am face înconjurul lumii pe jos cu ei. Sunt cam matinali și au bagaje mari, cu jucării multe mereu, dar Eva și David sunt cei mai buni camarazi în vacanță. Dacă nu ar fi ei nu am ști unde e cea mai buna înghețată și nu am râde în fiecare zi! ”, a scris Cătălin Măruță pe contul de socializare.

andra-catalin-maruta-paste-vacanta-roma2.jpg

Andra, Cătălin și copiii sunt toți numai un zâmbet
Foto Instagram

„Să nu uităm că oricâte bucate am avea pe masă, orice cadouri am primi, familia e totuși cea mai importantă. Să avem grijă de ai noștri! Paște fericit, dragilor!”, a completat și Andra pe Instagram, acolo unde, la rândul ei, a publicat imagini din vacanță, alături de familie.

 

 

Loading...

Citește și

  • Zi mare în familia Măruță! Băiețelul Andrei și al lui Cătălin a împlinit 8 ani, iar cei doi s-au întrecut în urări pe rețelele de socializare. David este acum băiat mare, însă cuplul parcă și-ar dori să oprească timpul în loc pentru a se bucura la nesfârșit de această perioadă în care își retrăiesc copilăria alături de micuții lor.

  • andra fetita

    Andra și Cătălin Măruță au cu ce se mândri! Pe lângă faptul că au o căsnicie de peste 10 ani, cei doi copii, David (7 ani) și Eva(3 ani ), sunt cu adevărat comorile lor. Recent, părinții ne-au arătat că micuții încep să arate că sunt talentați, după ce un clip scurt în care fetița lor cântă alături de Andra a strâns peste 1,4 milioane de vizualizări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1