Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți: „Am născut prematur, m-am speriat!”

_ecaterina_ladin_familie.jpg

Ecaterina Ladin și soțul Laurențiu au acum doi băieți, Marcu și Petrică
foto: Instagram

Cea de-a doua naștere a fost una cu emoții pentru Ecaterian Ladin, interpreta Dalidei din serialul Las Fierbinți de la Pro TV. Actrița, în vârstă de 37 ani, a vrut să nască natural, dar contracțiile i s-au declanașat cu două săptămâni înainte de termen.

Pentru a putea rămâne însărcinată, Ecaterina a făcut mai multe tratamente de fertilitate. Actrița a ajuns la spital în timp util și l-a adus pe lume pe cale naturală pe micuțul Petre. „Băiețelul trebuia să se nască astăzi (5 martie), dar a vrut el să fie Vărsător, s-a grăbit puțin. M-am speriat, normal, am vrut să nasc natural, a fost o naștere spontană. Dar am ajuns la timp la spital și totul a ieșit bine”, a declarat proaspăta mămică, în emisiunea "La Măruță", de la PRO TV. Actrița și soțul ei, Laurețiu, mai au un băiețel, pe Marcu, în vârstă de 4 ani.

"Marcu s-a rugat la Dumnezeu să-i aducă un frățior"

Acesta este foarte încântat că mai are un frățior și nu se dezlipește de bebeluș. "Marcu s-a rugat la Dumnezeu să-i aducă un frățior. Îmi cerea mereu poze că vrea să-l vadă. A fost foarte încântat, a venit cu flori și a zis că el nu poate sa trăiască fără Petrică. Îl pupă non stop, îl iubește mai mult decât pe noi”, a mai spus actrița. Aceasta este nevoită să stea mai mult ea cu bebelușul, pentru că soțul Laurențiu face naveta la Costinești, unde deține o afacere. „Laurențiu are o afacere la Costinești și tot face naveta. Vine acasă când poate. Copilul doarme bine, sunt la al doilea copil, nu am nevoie de ajutor. Ziua doarme dus, noaptea e puțin mai greu”, a mărturisit actrița.

Citește și:

Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, a născut: "Până la lacrimi mi-e dragă viața". Ce poză a publicat

INTERVIU Ecaterina Ladin, Dalida din "Las Fierbinți", dezvăluiri despre sarcină, familie și filmări: "Cea mai grea a fost lupta cu somnul"

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1