Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, a născut: "Până la lacrimi mi-e dragă viața". Ce poză a publicat

dalida-las-fierbinti.jpg

Ecaterina Ladin, actrița care o interpretează pe Dalida în Las Fierbinți
foto: PRO TV

Joi, 18 februarie, actrița Ecaterina Ladin (37 de ani) a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, tot un băiețel. Micuțul a venit pe lume cu doar nouă zile înainte de aniversarea mamei sale.

Fericita mămică a făcut publică și o fotografie cu bebelușul, pe contul ei de socializare.”Până la lacrimi mi-e dragă viața!”, a scris actrița în dreptul fotografiei în care apărea micuțul ei.


“Știm ce nume îi punem copilului, e un nume românesc, de sfânt, ca și la primul copil. Nu îl spun încă. Eu nu am avut nimic de spus, soțul a propus numele, eu am spus: DA. Dacă o să ne dea Dumnezeu o fată o s-o numesc eu ”, a declarat actrița, în urmă cu o săptămână, invitată în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV. Actrița din ”Las Fierbinți” a recunoscut că atât ea, cât și soțul ei și-au dorit foarte mult copii. Cei doi mai au un băiețel, pe Marcu, în vârstă de 4 ani. Pentru a putea rămâne însărcinată, Ecaterina a făcut mai multe tratamente de fertilizare. Ea și soțul ei s-au căsătorit de pe 6 iunie 2015.

Citește și:

INTERVIU Ecaterina Ladin, Dalida din "Las Fierbinți", dezvăluiri despre sarcină, familie și filmări: "Cea mai grea a fost lupta cu somnul"

Dalida din ”Las Fierbinți” a ales numele bebelușului. „E un nume de sfânt!”

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1