Ea îl face tătic pe Augustin Viziru. Frumoasa blondă e gravidă în 8 luni

augustin-viziru-iubita.jpg

Augustin Viziru pare foarte îndrăgostit de femeia care îl va face tată de fată
foto: www.cancan.ro

La începutul acestui an, Click! anunța că Augustin Viziru s-a hotărât să se facă băiat de casă şi să se însoare. Iată că nu s-a dezis și acum afișează o ipostază în care nu am fi crezut că-l vom vedea vreodată, aceea de bărbat îndrăgostit și viitor tătic, extrem de protector cu iubita.

Fotoreporterii publicației CANCAN.RO au surprins primele imagini cu femeia care i-a aranjat viața atât de frumos lui Augustin Viziru. Iubita lui Augustin Viziru nu este persoană publică și nu are în plan să devină. Cei doi s-au cunoscut anul trecut și de atunci formează un cuplu, scrie sursa citată. Cei doi au fost surprinși echipați corespunzător împotriva pandemiei, cu măști de protecție asortate ținutei.

Augustin Viziru strânge bani pentru nuntă și botez

Augustin Viziru, actorul din producțiile „Umbre” şi „Faci sau taci”, s-a hotărât să se facă băiat de casă şi să se însoare. Augustin Viziru a luat hotărârea înainte de a pleca la reality-show-ul „Survivor – România” (Kanal D), unde spera să facă ceva bani pentru viitoarele evenimente importante din viaţa lui. Click! a aflat detalii importante din viaţa actorului de seriale şi telenovele. Augustin Viziru nu a vrut să facă publică actuala relaţie, despre care ştiu doar prietenii lui cei mai apropiaţi.

augustin-viziru-3.jpg

Augustin Viziru s-a accidentat la Survivor România
Foto: Captură Video

Actorul i-a instruit să nu sufle o vorbă celor din jurul lor despre viața lui privată. Însă Click! a aflat că anul acesta actorul nu numai că va deveni tată de fată, dar se va şi însura cu iubita lui după ce ea va naşte. „Am aflat anul trecut de noua iubită a lui Augustin, de faptul că vor să păstreze sarcina şi că îşi doresc să se căsătorească. Este foarte discret cu viaţa lui particulară şi nu vrea să ştie toată lumea ce face el. Mama lui este foarte fericită că se va aşeza la casa lui şi se bucura că toate îi merg ca pe roate. Se bucură că va mai juca într-un film şi că a «împuşcat» contractul de la Kanal D. Spunea că îi merge de minune şi că i s-au aliniat planetele, că-i merge totul strună. Nu se gândea că se va accidenta la reality-show-ul de la Kanal D şi a sperat că va sta mai mult ca să facă bani pentru viitoarele evenimente din viaţa lui”, ne-a spus o sursă din anturajul actorului Augustin Viziru. El a fost căsătorit cu vedeta de televiziune Oana Mareș, însă după 9 ani de relaţie şi doi de căsnicie, au divorțat în vara anului 2011.

Loading...

Citește și

  • Augustin Viziru a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV unde a fost prezentă și mama acestuia, că atunci când erau adolescenți, Lucian, fratele lui, era cel care adesea „îi fura” iubitele. Actorul a povestit că nu a fost niciodată deranjat de aceste incidente, însă, susținând că avea o „schemă” proprie, prin care reușea să le facă pe respectivele domnișoare să „îi pice în plasă”.

  • Actorul Augustin Viziru a mărturisit, miercuri, că şi-a dorit copii cu Oana Mareş, însă în acest moment a renunţat la ideea de a fi părinte prea curând.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1