Drama Corneliei Catanga: a cântărit 850 de grame la naștere și a fost aruncată sub pat

cornelia-catanga.jpg

Cornelia Catanga la înregistrări la Electrecord în rochie neagră după ce a slăbit foarte mult
Cornelia Catanga

Cornelia Catanga ascunde în suflet o dramă imensă. Cântăreața de muzică lăutărească a fost la un pas de moarte imediat după ce s-a născut. Artista a avut doar 850 de grame la naștere! Catanga s-a nascut prematur și nu cântărea nici măcar un kilogram.

Cornelia Catanga (61 ani) era să moară la naștere. Artista cântărea 850 de grame când a venit pe lume și nimeni nu a crezut că ea va mai trăi cu așa o greutate mică. Internată în spital în urma unui infarct, interpreta de muzică lăutărească a supraviețuit ca prin minune. Catanga se află în continuare la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce medicii i-au montat un stent la inimă, a doua zi după infarct.

Cornelia Catanga a fost aruncată sub pat după naștere

Cornelia Catanga spune că mama ei a cărat greutăți când era însărcinată, deși nu avea voie. „Mama era gravidă cu mine în șapte luni și s-a dus în pădure, pe Valea Buzăului de unde sunt eu, să care lemne pentru foc. Nu avea cine să o ajute, așa că s-a încumetat să care singură greutăți interzise pentru o femeie însărcinată. Din păcate, cum a ajuns acasă, au apucat-o contracțiile. Nu a fost la dispensar, ci a chemat de urgență moașele care au ajutat-o să nască. Culmea e că eu eram atât de mititica și de fragilă, aveam doar 850 de grame, încât moașă a crezut că sunt moartă. M-a pus într-o cârpă și m-a aruncat sub pat că să nu mă vadă mama. Surpriză, când nimeni nu se aștepta ca eu să trăiesc, am început să plâng. Abia atunci m-au luat în brațe și m-au spălat”, spunea Cornelia Catanga în urmă cu șase ani.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au căsătorit în 2014

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu erau deja împreună de 24 de ani când au decis să meargă și la altar. Nunta a avut loc în octombrie 2014, iar cununia religioasă a avut loc la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală. Artista a purtat o rochie albă din dantelă, creaţie semnată de Cătălin Botezatu, despicată în faţă, la care a accesorizat o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă.

Citește și:

Motivul pentru care Catanga nu a citit nimic de 42 de ani. «Când mă uit la filme soţul meu îmi citeşte traducerea» EXCLUSIV VIDEO

FOTO Catanga, în rochia de mireasă. "După 55 de ani, acum a venit ceasul"

Loading...

Citește și