Dovada că «reginele Instagramului» se duc să trăiască la Asia Express cu doar un dolar pe zi

alina_ceusan.jpg

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se aventurează în competiția Asia Express 3
Foto Instagram

Sezonul 3 din Asia Expres este unul plin de surprize, iar producătorii deja încep să dezvăluie numele celebrităților care se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro, dar și care vor trebui să reziste cu un dolar pe zi prin Filipine.

Reginele Instagramului, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, au acceptat provocarea Asia Express și se vor aventura în «Drumul Comorilor» alături de cele mai cunoscute vedete din România. Într-o postare pe Instagram, contul oficial Asia Expres a dezvăluit identiatea primelor două concurente al noului sezon. Deși s-a scris în presă, în ultimele zile, despre participanții noului sezon, fără ca nimic să fie confirmat oficial de producătorii emisiunii, iată că acum nu mai e niciun secret că bloggerițele Alina Ceușan și Carmen Grebenișan vor lupta în reality show-ul de la Antena 1.

69563992_130333724589384_301981072643176725_n.jpg

Tatuajele reginelor Instagramului le-au dat de gol, iar fanii și-au dat seama imediat despre cine este vorba
Foto Instagram

Fanii celor două și-au dat seama despre cine este vorba în imaginea decupată, după tatuajele prezente în fotografie, iar Alina Ceușan s-a amuzat atunci când a citit comentariile și a intervenit, dându-i o replică chiar lui Oase, cel care va prezenta sezonul 3 alături de Gina Pistol.

alina_ceusan.jpg

alina ceusan
Alina Ceușan și tatuajele care au dat-o de gol
Foto: arhivă personală

Concurenții care pornesc pe "Drumul Comorilor" vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

carmen_grebenisan.jpg

carmen grebenisan
Carmen Grebenișan
Foto: arhivă personală

Cine sunt concurenții Asia Express 3

Chiar dacă primele 4 echipe concurente au fost anunțate în urmă cu câteva zile, iar ieri am aflat cine sunt următoarele trei cupluri de vedete participante, azi aflăm cine sunt celebritățile care formează ultimele două echipe înscrise în aventura asiatică.
Adda și soțul ei s-au aventurat în competiția Asia Express, alături de Florin Ristei și fratele lui, aceștia fiind concurenții despre care încă nu se aflase.

Actrița Maria Buză se numără printre concurenții Asia Express sezonul 3! Ea va participa în emisiune alături de Lia Bugnar – regizoare, actriță, scenaristă și scriitoare, potrivit unica.ro.
Noul sezon de la Asia Express se va filma în Filipine, Taiwan și Japonia și va fi și de această dată prezentat de Gina Pistol, potrivit elle.ro. Echipele sunt pregătite să plece din România, la filmări, în perioada 15-19 octombrie.

Lista completă:

  • cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
  • celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
  • Alex Velea și Mario Fresh
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
  • Florin Ristei și fratele său,
  • Daniel Speak și iubita lui, Ștefania
  • Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  • Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea

 

Loading...

Citește și