Româncele care au șocat internetul: ce și-au făcut de au ajuns identice?

cluj.jpg

Carmen si Alina au ajuns să semene perfect

Două clujence pasionate de modă și metode de înfrumusețare au ajuns să aibă mii de fani pe internet datorită unor poze demne de reviste. Mai interesant de-atât îl reprezintă faptul că cele două au reușit, cu mici îmbunătățiri, să-și definească trăsăturile, încât ai putea jura că sunt surori gemene. Carmen și Alina sunt însă doar prietene foarte bune.

Despre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au auzit, cu siguranță, foarte multe  femei interesate de modă și beauty. Cele două clujence reușesc de multă vreme să-și mențină blogurile în topul celor mai citite și apreciate.


 În vârstă de 25 de ani, frumoasele românce primesc mii de aprecieri la poze și înregistrari în care arată tuturor ritualurile lor de înfrumusețare, haine și combinații de haine care sunt la modă, dar și locuri exotice în care călătoresc frecvent.

Să aflăm câte ceva despre ele:
 

”Mereu mi-au placut intrigile si situatiile de tensiune. Sunt o fata cu nevoi simple, dar ma ghidez dupa planuri complicate.  Ador sa fiu prima care afla noutatile, mai ales cand vine vorba de una dintre pasiunile mele: cumparaturile online”, spune Carmen despre ea.

Alina este ”veterana”, și și-a pus la bătaie nu doar frumusețea, ci și experiența din timpul facultății:

”Sunt o blogger-ita din Romania, nascuta in Targu-Mures, iar momentan locuiesc in Cluj Napoca. Am vazut pentru prima data lumina zilei pe data de 2 iunie 1992. Imi place sa spun povesti si ma declar a fi o naratoare plina de emotie, careia ii place sa calatoreasca, sa scrie si sa captureze momente prin intermediul pozelor. Scrisul, o veche pasiune, s-a dezvoltat prin intermediul acestui blog si s-a transformat intr-o motivatie inspirationala, cu ajutorul careia am creat o multitudine de povesti ce sper sa va atraga atentia si sa va inspire sa va traiti viata si fiecare clipa la maximum”, își face prezentarea frumoasa clujeancă.

Totuși, la o simplă căutare pe net, în care veți găsi poze mai vechi cu cele două prietene, se poate observa că trăsăturile lor au suferit mici modificări. Cel mai interesant este că cele două prietene s-au transformat într-un timp foarte scurt din două prietene în … două surori gemene. Alina și Carmen au ajuns să semene ca două picături de apă, iar asta le intrigă interesul și mai mult internauților.   

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1