Dorian Popa şi-a deschis magazin de haine. Cât te costă o ținută completă

dorian-popa-tricou.jpg

dorian popa
Dorian Popa și tricoul lui "Hatz"
foto: Facebook

Dorian Popa a știut să-și păstreze succesul din “LaLa Band” “Pariu cu viața”, proiectele lui de debut, așa că fanii s-au înmulțit de-a lungul anilor. Pentru toți aceștia, fostul concurent de la “Asia Express” a deschis un magazine de haine inspirate din stilul lui. Click! a fost la lansare și îți spune cât te costă să te îmbraci ca Dorian Popa.

Sunt deja celebre expresiile „Hâtz, Jhonule” sau pur și simplu “Hâtz”, pe care Dorian Popa le-a tot folosit în vlogguri, în emisiuni, așa că a profitat de context și le-a inscripționat și pe haine.

Am vrut să ştim de unde i-a venit ideea şi iată ce ne-a spus solistul. „În urma unor discuții foarte lungi cu «fratele» meu, Dan Capatos, am ajuns la concluzia că, de fapt, «Hatz» e o interjecţie foarte veche, care probabil în mintea mea s-a distorsionat un pic și a ajuns «Hîtz». «Hîtz» s-a dovedit a fi o interjecţie care exprimă fericire, pozitivitate, bucurie și tot ce trebuie. Jhonule e o vorba veche, asta am spus-o de când am adoptat-o. E de pe vremea lui Connect-R, am auzit-o la el când a făcut un spot publicitar pentru Radio Zu, în care spunea «John, nu e TV, e ZU TV». Aşa s-a născut «Hîtz Jhonule».

Apoi s-a născut ideea unor haine şi accesorii personalizate, dar şi a un site cu numele solistului, www.dorianpopa.ro, care este și o platformă de vânzări online. Iar de duminică, de pe 15 decembrie, până pe 24 decembrie, Dorian are şi un stand într-un magazin dintr-un mall din București, lansat cu surle şi trâmbiţe alături de fanii care au ras imediat produsele aflate la vânzare.

Iar acestea nu sunt puţine, căci găseşti de la rechizite, la şepci, haine, geci, bluze, pantaloni sau hanorace. Îşi poţi cumpăra accesorii precum globuri (39,99), şepci (79,99), pixuri (19,99), creioane – (19,99), rigla hâtz (9,99), huse de telefoane și multe haine.

dorian-popa-hatz1.jpg

dorian popa
Fanii lui Dorian Popa, la deschiderea magazinului
foto: Click!

Cât costă hainele lansate de Dorian Popa

Un halat costă 179,99, un hanorac negru, 169,99, pantaloni - 199,99,  bluză, 119, 99 lei, geacă fete - 169, 99, tricou junior - 79,99, şort - 149,99, pufoaica Hâtz - 249,99 etc.

Citește și:

Dorian Popa și mama lui, pe punctul de a părăsi competiția Asia Express. Ce a mărturisit artistul
Câți bani câștigă vedetele din afacerile cu haine! Adelina Pestrițu e cea mai scumpă

 

 

Loading...

Citește și

  • Dorian Popa, Casa noua, Claudia, artist

    Dorian Popa lucrează la casa sa de câteva luni bune. Acesta își propune să se mute alături de Claudia, iubita lui, anul viitor. Artistul s-a filmat și s-a fotografiat aproape zilnic pe Instagram în timp ce lucra cot la cot alături de muncitorii angajați de el. Este nerăbdător să-și vadă locuința viselor lui finalizată.

  • dorian popa

    Cu 1,1 milioane de abonaţi pe YouTube, Dorian Popa a reuşit să cucerească tânăra generaţie, iar melodia “Hatz”, lansată anul trecut şi compusă de Shift , a adunat până acum peste 44 de milioane de vizualizări şi aproape 400.000 de aprecieri, cifre uriaşe pentru industria muzicală din România. Joi, 28 martie, Dorian şi gaşca lui de prieteni artişti au susţinut un super concert la Cinema Pro, în Bucureşti. Solistul ne-a oferit şi un interviu despre carieră şi planuri de familie cu iubita lui sexy, Claudia Iosif.