Dorian Popa și mama lui, pe punctul de a părăsi competiția Asia Express. Ce a mărturisit artistul

dorian_6.jpg

Dorian Popa
Foto Captura Video Antena
Citeste tot despre: 

Competiția Asia Express au supus-o pe mama lui Dorian Popa la unele probe pe care a simțit că nu mai poate să le facă față, astfel, trăgându-l în jos și pe fiul ei. Deși Dorian Popa și-a dorit să mai rămână, mama lui simțea că nu mai poate continua cursa.

Lora și Ionuț au fost nominalizați din nou alături de Dorian Popa și mama lui, iar câștigătorii ediției difuzate astăzi, 26 februarie, au fost nevoiți să aleagă pe cine elimină. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au hotărât, la fel ca data trecută, că Dorian Popa și mama lui ar trebui să părăsească competiția, așteptând ca dragonul pe care l-a avut Gina Pistol să decidă. 

Andrei Ștefănescu a mărturisit că nu a făcut nicio discriminare, însă mama lui Dorian nu mai rezista efortului și își dorea să plece. Liviu Vârciu nu a vrut să aleagă, așa că l-a lăsat pe colegul de echipă să facă nominalizarea. 

„Eu vreau să-l las pe Andrei șă aleagă pentru că e ziua lui”, a spus Vârciu.

Lora a mărturisit că sunt pe muchie de eliminare la fecare ediție, indiferent că la incpeutul concursului ei doi erau cei mai buni, ajungând de fiecare dată printre primii la destinație.

„Numai cu stângul în dreptul am dat”, a declarat Lora. 

poppppaaa.jpg

Dorian Popa și Luminița Popa
Foto Captura Video Antena

„Este greu să lupți la 60 de ani la Asia Express, așa că o să-i nominalizăm pe Dorian și pe Luminița”,a hotărât Andrei Ștefănescu.

Dorian Popa a scris câteva gânduri pe hârtie pentru pentru a mulțumi echipei Asia Express pentru toate momentele frumoase.

„Am așternut niște gânduri pe hârtie. Mulțumim colegilor pentru aventură. Țineți-vă bine în trenul Asia Express că ne-a schimbat viața. Mulțumesc mamă”, a spus Dorian popa.

Cu toate acestea, Gina Pistol a extras dragonul de culoare verde, simbol care îi ține în continuare în concurs.

Loading...

Citește și