Dorian Popa, în lacrimi după moartea amicului său, polițistul Ionuț Negrilă: ”Ești cu mine aici”

1-152.jpg

Dorian Popa, în lacrimi pe rețelele de socializare

Dorian Popa s-a filmat pe rețelele de socializare în lacrimi, deoarece un prieten de-al său a decedat. Este vorba despre nimeni altul decât polițistul în vârstă de 30 de ani, de la Brigada Rutieră, care și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic.

Polițistul s-a stins din viață, în urma unui accident rutier care a avut loc seara trecută, în fața Palatului Parlamentului din Capitală. În urma evenimentului rutier, polițistul a decedat pe loc. Conform surselor oficiale, Ionuț Negrilă făcea parte din Brigada Rutieră de 10 ani.

Vestea l-a dărâmat pe celebrul Dorian Popa, care s-a emoționat teribil din cauza a ceea ce a pregătit soarta pentru omul legii. Amintim că un accident teribil a avut loc ieri, în fața Palatului Parlamentului, când un autoturism a intrat în coliziune cu motocicleta pe care se afla polițistul Ionuț Negrilă.

ionut.png

Tânărul polițist avea 30 de ani
Foto: Arhivă personală

Dorian Popa spune că amicul său l-a ajutat și l-a învățat să devină un șofer mai responsabil.

„Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentru un prieten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc, Negrilă, ești cu mine aici”, a declarat Dorian Popa pe Instagram.

Martorii de la fața locului spun că decesul ar fi survenit după ce el ar fi forțat semaforul, intrând astfel în coliziune cu un autoturism avariat și el, în timp ce alții spun că agentul s-ar fi aflat pe o singură roată a motorului atunci când ar fi pierdut controlul.

Citește și:

Cine este polițistul motociclist de la Brigada Rutieră a Capitalei care a murit joi noapte în fața Parlamentului

Tânăr polițist, mort într-un accident din Capitală. Ionuț avea 30 de ani

 

Loading...
 
 

Citește și