Tânăr polițist, mort într-un accident din Capitală. Ionuț avea 30 de ani

ionut.png

Tânărul polițist avea 30 de ani
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Ionuț N. se afla pe motocicleta personală, când a fost izbit de un autoturism, în fața Palatului Parlamentului. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost aruncat zeci de metri după impact și a murit, în ciuda tuturor eforturilor de resuscitare. Acesta avea o vechime de zece ani în Brigada Rutieră și era iubit de colegii săi, care au venit să îi aprindă lumânări.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.56, pe Bulevardul Libertății din Capitală. Motocicleta pe care se afla tânărul polițist, care era în timpul liber, a fost spulberată de un autoturism. Ionuț se întorsese din vacanță în urmă cu câteva zile.

„În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare", informează Poliția Capitalei. Colegii săi urmează să stabilească cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentului rutier, însă între timp, mai mulți prieteni și colegi din Poliție au venit la locul accidentului să-i aprindă acestuia lumânări, informează observatornews.ro.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1