Dorian Popa a dezvăluit cauza accidentului rutier:«Am văzut că nu se mai oprește mașina»

dorian-popa-accident-masina.jpg

Dorian Popa a explicat care au fost cauzele accidentului rutier pe care l-a produs
Foto Instagram

Dorian Popa a împărtășit cu admiratorii săi virtuali miercuri, 27 februarie, situația tensionată din trafic pe care a creat-o. Artistul a fost implicat într-un accident rutier, care l-a trimis pe el și alte câteva persoane la secția de Poliție. Deși din fericire nu au existat victime, durerea lui Dorian a constat, bineînțeles, în faptul că și-a bușit binișor bolidul de lux cu care „defila” pe străzile bucureștene.

Deși inițial nu a dezvăluit cauza exactă a accidentului produs în zona Universității, Dorian a povestit, în cadrul unei emisiuni, că el este unicul vinovat și că de vină a fost...șoseaua alunecoasă. Deși i-a părut extrem de rău de avarierea automobilului său, cântărețul a explicat că s-a bucurat nespus că accidentul nu a generat victime. De asemenea, un alt motiv de bucurie pentru Dorian a constat și în faptul că bolidul său era asigurat.

Cauzele accidentului produs de Dorian Popa

„Când am văzut că toată lumea este bine, mi-am dat seama că seara este bună. În momentul în care m-am dat jos din mașină și am realizat că toată lumea e bine, a fost ok. Mă bucur că toți sunt ok și le mulțumesc pentru înțelegere și pentru energia pozitivă și vă spun că toată lumea este bine.

Aluneca un pic pe jos din cauza condițiilor meteo pe care le știm cu toții, iar vinovat sunt eu, să nu se înțeleagă greșit. Am alunecat și am acroșat 2 mașini. Dar, repet la sfârșitul întâmplării am văzut că toată lumea este ok. Firma de asigurări pe care o am este una dintre cele mai bune din București și m-a sunat înainte să apuc să depun dosarul de daună”, a explicat artistul.

dorian-popa-masina.jpg

Dorian Popa are o „relație specială” cu bolidul lui
Foto Instagram

În stilul lui caracteristic, Dorian s-a pus și pe glumit, susținând că trebuie să meargă să cânte în corul doameni pe care a acroșat-o în timpul accidentului. „Mașina este asigurată, îmi pot repara și dauna mea și îi pot ajuta și pe cei pe care i-am stresat fără motiv. M-am speriat când am văzut că nu se mai oprește mașina, mi-am dat seama că pot cauza chestii nasoale pentru că vedeam că alunec, m-am speriat mai rău pentru cei în care urma să intru. Sunt foarte fericit că toată lumea este ok.

Trebuie să mă duc să cânt în corul doamnei profesoare de muzică pe care am acroșat-o. Din 4 șoferi implicați în acest accident, 3 suntem muzicieni. Doamne ajută că totul a fost ok. Orirce om poate înțelege sintagma: greșeala recunoscută este pe jumătate iertată”, a povestit Dorian Popa, în cadrul emisiunii „Star Magazin”.
 

Loading...

Citește și