Dorian Popa, criticat de un medic după ce a promovat teoriile conspirației despre noul coronavirus

dorian_popa_1.jpg

dorian popa portret
Dorian Popa a vorbit despre mai multe teorii ale conspirației legate de noul coronavirus
foto: arhiva Click!

Dorian Popa a fost tras de urechi de medicul Vasi Rădulescu după ce a promovat cele mai populare teorii ale conspirației despre noul coronavirus, într-un video care a avut mare succes pe canalul propriu de YouTube.

Într-un video publicat pe canalul propriu de YouTube și care a adunat până acum peste 300.000 de vizualizări, Dorian Popa (31 de ani) trece în revistă teoriile conspirației legate de noul coronavirus, care ”au făcut clic” în mintea lui și în care crede.

Implicat într-o campanie de promovare a măsurilor de protecție împortiva infectării cu noul coronavirus, alături de alți influenceri, solistul a a trecut în revistă rapid sfaturile oficiale și a trecut la teoriile conspirației. De la China care trebuie oprită din evoluția fulminantă, implicarea lui Bill Gates în crearea virusului pentru a mai tria din consumatorii de resurse ai planetei, până la manipularea media, ca să dea dimensiuni apocaliptice unei afecțiuni puțin mai grave ca gripa, Dorian a vorbit cu patimă despre toate.

Videoclipul a adunat peste 300.000 de vizualizări, însă fanii solistului l-au criticat dur, sfătuindu-l să șteargă filmarea.

Vlad Stroescu: ”Doriane, poate te-ai lăsat dus de val”

Inițiativa a fost amendată și de dr. Vasi Rădulescu, care l-a sfătuit pe Dorian să-și selecteze mai riguros sursele de informare și să adopte o atitudine mai responsabilă față de fanii săi.

”În condițiile în care tot mai mulți oameni se străduiesc să informeze corect populația, apelând la date corecte, îndemnând la stat acasă, promovând materiale scrise de medici sau specialiști în sănătate, nu pot să nu ignor o categorie care livrează conspirații, fake news, tratamente false. Dintre aceștia, unii sunt influenceri cu audiențe uriașe. Hâtz, Johnuțule! La Dorian Popa mă refer, desigur.

Nu se face. Mai ales acum, când situația poate deveni de coșmar. Avem nevoie de informații corecte! Cu atât mai mult de la cei cu audiențe mari pe Facebook, Instagram, TikTok.

Doriane, poate te-ai lăsat dus de val, nu știu, dar nu e deloc în regulă să faci clipuri în care zici că se dorește controlul populației, că e o luptă între statele puternice, că totul e o făcătură. Informează-te tu corect și apoi oferă audienței tale sfaturi bune. Ești chiar obligat moral să faci asta.

Nu știi de unde să iei informații bune? Te ajut cu drag, oricând! Lasă-mi un mesaj pe pagină și-ți ofer orice vrei! Hai să corectăm greșeala făcută”, a scris Vasi Rădulescu pe contul personal de Facebook.

Citește și:

Coronavirus 2020. Senatorul Vergil Chițac, în stare gravă. A fost mutat la Terapie Intensivă

Pandemia Covid-19 face ravagii în Italia. Noul bilanţ: 368 de morţi în 24 de ore

Loading...

Citește și

  • Dorian Popa a luat din nou contact cu poliția! Dacă acum ceva timp artistul reclama furtul unor obiecte personale, de data aceasta însă, se află de cealaltă parte a legii. Cântărețul a rămas fără permis auto, după ce a fost urmărit de poliție în trafic. Conform informațiilor oferite de reprezentanții poliției, Dorian ar fi refuzat să se oprească atunci când agenții circulației i-au semnalat acest lucru, iar după ce a avut loc o urmărire, acestuia i-a fost ridicat permisul.

  • Klaus Iohannis da declaratii de presa

    Klaus Iohannis a decretat stare de urgență națională pentru 30 de zile. Președintele a explicat în cadrul unei conferințe de presă care vor fi măsurile ce se vor impune în această perioadă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în rândul cetățenilor. Unele dintre ele se vor lua imediat ce decretul va fi publicat în Monitorul Oficial, iar altele vor fi adoptate în mod gradual, în funcție de cum va evolua situația.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1