Din ce îşi câştigă banii noua iubită a lui Victor Slav

raluca_silea.jpg

raluca silea victor slav
Raluca Silea pozează provocator pe reţelele de socializare
Foto: arhivă personală

Victor Slav a confirmat recent că formează un cuplu cu Raluca Silea, o brunetă focoasă de care se pare că este îndrăgostit nebuneşte. Deşi cei doi se află la începutul relaţiei, "porumbeii" și-a petrecut împreună sărbătorile de iarnă şi au continuat cu o vacanță tot în doi, la Budapesta. Dacă despre Victor se ştie că este angajat în mai multe proiecte tv la Kanal d şi are câteva contracte de imagine, despre noua lui iubită se cunosc mai puţine lucruri, dar nu stă nici ea rău din punct de vedere financiar.

Raluca Silea este moldoveancă de origine şi deşi dimensiunile fizice o recomandă pentru un job pe podium, bruneta se ocupă cu lucruri administrative. Ea lucrează la o celebră casă de producţie, unde se ocupă de artiştii în vogă ai momentului, cărora le umple agenda de evenimente şi mai are în grijă promovarea unui magazin online de haine dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

raluca silea victor slav

În trecut, focoasa brunetă, absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, a lucrat la o companie cunoscută care comercializează produse din tutun.

Cum s-a cunoscut Victor Slav şi Raluca Silea

Raluca şi Victor Slav s-au cunoscut vara trecută, dar bruneta era implicată într-o altă relaţie amoroasă. Până se se întâlnrască, cei doi au vorbit pe reţelele de socializare, unde se pare că prezentatorul tv ar fi făcut primul pas.  

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru revista Viva.

Până la Raluca, despre Victor s-a mai spus că ar fi cucerit o domnişoară la Sibiu, dar prezentatorul tv nu a vorbit niciodată despre această idilă. 

 

Citeşte şi:

Victor Slav a confirmat relația cu noua iubită! Cine este și cum arată tânăra

Victor Slav vorbeşte despre fericire după despărţirea de Bianca. Ce îi aduce zâmbetul pe buze

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • victor slav

    Iată că ies la iveală noi detalii despre idila dintre Victor Slav și noua lui „cucerire”, bruneta Raluca Silea! Potrivit informațiilor apărute în presa autohtonă, flacăra dragostei dintre cei doi a început să ardă înainte ca tânăra să fie liberă din punct de vedere amoros, aceasta renunțând, se pare, la una dintre relațiile sale, de dragul prezentatorului TV. Iată cum s-au cunoscut cei doi!

  • Deși Victor Slav se mândrește în prezent cu o nouă cucerire, se pare că nici măcar apropiații cuplului nu sunt de părere că această relație dintre prezentatorul TV și bruneta care este supranumită Raluca „Bombardiera” va ține foarte mult. În timp ce multe voci susțin că Raluca este „copia” serox a Biancăi, alte persoane sunt de părere că trecutul tinere ar putea fi un impediment în noua ei relație cu Victor Slav. Iată de ce!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1