Diferențele dintre «Ferma 2019» și formatul vechi al emisiunii. Care sunt regulile

concurenti_ferma.jpg

concurenti ferma pro tv
18 concurenţi se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro, pus în joc la "Ferma"
foto: Pro Tv

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii “Ferma vedetelor”, care de acum se numește “Ferma”, a început pe 29 ianuarie cu reguli noi, prezentatori noi și format total diferit. În perioada 2015 și 2018 au rulat trei sezoane de „Ferma Vedetelor” (Pro TV), prezentate de Iulia Vântur şi de Monica Bîrlădeanu, filmate în România şi în Cipru. Acum, gazde sunt Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, iar Click.ro îți prezintă toate noutățile despre „Ferma 2019”, dar și regulile de care trebuie să țină cont concurenții.

Din anul 2015, de când a debutat la Pro TV, reality-showul „Ferma Vedetelor” a fost prezentat de Iulia Vântur și de Monica Bârlădeanu, ajutate de Nea Raţă. Din acest an, la „Ferma” s-au schimbat regulile. Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan sunt cei care prezintă al patrulea sezon. Filmarea se face acum în munţi, în județul Caraș-Severin, la Văliug, într-un decor cu multă zăpadă şi temperaturi foarte scăzute, de până la – 18 grade Celsius.

Ce e nou şi ce e vechi în reality-showul „Ferma”

Click! îţi spune ce a rămas la fel şi ce s-a schimbat în acest nou sezon. A rămas Cartea Fermierului în reality-show şi există în continuare duelurile! Fanii care s-au uitat la primele ediții trebuie să ştie că vor exista şi altfel de provocări sau de dueluri. În schimbul trecerii unor probe fizice sau de îndemânare, pot obține mâncare sau alte facilităţi, cum ar fi dreptul de a da un telefon celor dragi de acasă. Cei 18 concurenți primesc cursuri de supravieţuire de la Cristian Bozgan, care din acest sezon locuieşte în aceeaşi casă cu ei. Concurenţii au sarcini şi trasee în afara fermei, în pădure şi în apropierea vilei. Încă din prima emisiune a fost un duel în urma căruia 6 concurenţi, 3 fete şi 3 băieţi, au fost despărțiți de grup şi mutaţi într-o cabană aflată la departare de „Ferma”. Condițiile sunt foarte grele, au toaletă în curte și dorm la grămadă. Cei din vilă au o viață cât de cât mai bună: au baie, se pot spăla într-o cadă, iar paturile sunt mai confortabile.

concurentii_ferma.jpg

concurenti ferma
18 concurenți au intrat în concurs din 29 ianuarie, la PRO TV
foto: PRO TV

Ce vedem  azi, 5 februarie, la "Ferma"

În ediţia din 5 februarie, fermierii își vor desemna noul fermier-șef al săptămânii, ajutați și de fosta concurentă, Ame Călin. După ce a părăsit concursul, ea le-a lăsat colegilor o scrisoare de rămas bun, ce conține și propunerea ei pentru noul fermier-șef. Decizia îi va încurca pe cei din casă. Concurenții vor fi invitați de Mihaela Rădulescu să facă propuneri pentru noul fermier al săptămânii, însă decizia va fi una grea, pentru că părerile sunt împărțite. Astfel, pentru că va fi egalitate de voturi, vom asista și la primul duel pentru această alegere.

Cum era de așteptat, după câteva zile sub același acoperiș, între cei 11 concurenți apar noi tensiuni, s-au format si primele „bisericuțe” și încep să-și facă alianțe pentru a rămâne cât mai mult în „Ferma”. Cât de greu le va fi concurenților să ducă la capăt noile sarcini trasate de mentorul lor, Cristi Bozgan, vedem marți, miercuri și joi, de la ora 21.30.

 

Loading...

Citește și

  • nea rata, interviu, ferma vedetelor, finala ferma vedetelor, PRO TV, reality-show, vacanta, Dubai, familie nea rata

    Marţi, 29 ianuarie, la PRO TV a început un nou sezon din reality-showul „Ferma”, care acum este prezentat de Mihaela Rădulescu, alături de Cristian Bozgan. Show-ul are un nou format, noi reguli, iar cei 18 concurenţi au de respectat un program ca la armată. Iată că din schemă lipsește și simpaticul nea Rață, care timp de trei sezoane a fost și zbir, și prieten pentru concurenți.

  • ioana filimon jorje ferma 2019

    Pe măsură ce încep să se cunoască, concurenţii de la Ferma 2019, noul sezon difuzat de Pro Tv, se apropie, iar Jorge şi Ioana Filimon au făcut acest pas destul de repede şi într-o direcţie periculoasă. Cei doi au fost surprinşi în ipostaze fierbinţi la propriu, în cadă. Cântăreţul şi câştigătoarea titlului Miss România din anul 2016 s-au hârjonit ca doi adolescenţi. Dacă sexy Ioana Filimon este lipsită de obligaţii, ne întrebăm cu ce ochi a privit soţia lui Jorge scenele halucinante.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1