Diana Munteanu, tot mai modificată la față: "Păcat, te-ai masculinizat". Trei poze în care n-o recunoști

diana-munteanu11.png

diana munteanu
Diana Munteanu apare pe Internet din ce în ce mai schimbată la față
foto: arhivă personală/Instagram

Diana Munteanu pare hotărâtă să demonstreze că vârsta este doar un număr în buletin și, la 40 de ani, a devenit din ce în ce mai dezinvoltă și mai dornică să se afișeze în ipostaze sexy. Însă dacă imaginile cu ea în costum de baie sunt wow și foarte apreciate de fani, nu același lucru se poate spune și despre portretele ei, în care parcă e altă persoană.

Diana Munteanu a împlinit vârsta de 40 de ani pe 15 decembrie, este mamă singură, după divorțul de Claudiu Niculescu, din 2014, însă se descurcă exemplar și nu s-a plâns niciodată. După emisiunea "Prietenii de la 11", de la Antena 1, vedeta a ajuns în juriu la "Scena misterelor", show prezentat de Dan Negru și difuzat în fiecare joi, la Antena 1, însă o mai vedem și în reclame la o renumită firmă de saltele. Diana Munteanu are grijă de ea și de imaginea ei în online, așa că furnizează mereu fotografii și povești din viața ei pentru cei aproape 500.000 de fani pe care îi are pe Instagram: de la poze în care apare sumar îmbrăcată, etalându-și trupul perfect, până la imagini în care promovează diverse produse. Dar iată că nu toate se bucură de aceeași apreciere.

diana-munteanu.png

diana munteanu
Diana Munteanu și fotografia care a creat din nou controverse
foto: arhivă personală/Instagram

Zilele trecute, blondina ne-a anunțat că a fost să-și pună gene false, folosind o imagine (foto sus) în care cu greu îți dădeai seama că este vorba despre ea. Buzele mărite, ochii micșorați, pielea perfect întinsă, evident și cu ajutorul programelor de editare, însă, cine știe, și poate și ajutorul unor intervenții estetice. Unii fani i-au spus că este frumoasă, dar au fost mulți care i-au atras atenția ba că a început să semene cu fetele din clanul Kardashian, ba că arată foarte masculin în acea imagine. "Nu știu ce ți-ai făcut la față, dar te-ai masculinizat. Erai atât de finuță înainte...", i-a spus un fan.

Diana Munteanu, tot mai modificată la față: și luna trecută a șocat cu o poză

Această nouă fotografie vine la puțin timp după o alta, la fel de șocantă, pe care Diana a pus-o pe Instagram luna trecută. Dincolo de pielea bronzată pentru care Diana Munteanu a recunoscut că a făcut o obsesie, vedeta a încercat un machiaj nou şi pare că a recurs la mărirea buzelor, ceea ce îi schibă complet fizionomia.

diana_munteanu.jpg

diana munteanu
Diana Munteanu, schimbată complet de machiaj şi de intervenţiile estetice
Foto: arhivă personală

Fanii au fost şocaţi. Au recunoscut-o după ce au analizat imaginea şi au concluzionat la unison că schimbările nu sunt deloc bine venite în cazul ei. «"Oribil, ce buze... ai intrat în lumea celor umflate cu de toate", "În nici un caz! Fă ceva şi întoarce-te la forma iniţială!", Arăţi foarte diferit şi nu e bine deloc. Erai foarte frumoasă. Acum nu ştiu ce s-a întâmplat", "Tu chiar te poţi uita la poza asta?"», aşa sună doar câteva dintre comentariile venite de la cei care îi urmăresc Dianei Munteanu contul de Instagram. 

diana-munteanu-editata.png

diana munteanu
Aceasta este o nouă imagine în care Diana Munteanu pare o cu totul altă fată
foto: arhivă personală

 

Citește și:

Afla secretul stilului vestimentar al Dianei Munteanu

Ce şi-a făcut Diana Munteanu la faţă? Fanii sunt şocaţi: «Tu chiar te poţi uita la poza asta?»

 

 

Loading...

Citește și

  • diana munteanu schimbata

    Diana Munteanu este de nerecunoscut. Prezentatoarea tv a publicat o imagine în care apare complet schimbată faţă de micul ecran. Poartă un machiaj strident, are buzele mult mai mari, spâncene conturate diferit şi o altă coafură. Fanii au privit minute în şir în ochii ei frumoşi, dar despre imagine nu au putut să spună acelaşi lucru. Criticile au început să curgă rapid, iar sfatul celor care o admiră a fost să renunţe la orice şi-a făcut şi să se întoarcă la "vechea" Diana.

  • Diana Munteanu împlinește în câteva luni 40 de ani, dar cu siguranță pare mult mai tânără. A trecut printr-un divorț care a afectat-o, însă Diana Munteanu a găsit puterea interioară de a trece peste și de a găsi din nou motive de fericire. Diana și Claudiu Niculescu au divorțat în anul 2017, la 9 ani de căsnicie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1