Ce şi-a făcut Diana Munteanu la faţă? Fanii sunt şocaţi: «Tu chiar te poţi uita la poza asta?»

diana-_munteanu.jpg

diana munteanu schimbata
Aceasta este imaginea cu care Diana Munteanu şi-a lăsat fanii fără cuvinte
Foto: arhivă personală

Diana Munteanu este de nerecunoscut. Prezentatoarea tv a publicat o imagine în care apare complet schimbată faţă de micul ecran. Poartă un machiaj strident, are buzele mult mai mari, spâncene conturate diferit şi o altă coafură. Fanii au privit minute în şir în ochii ei frumoşi, dar despre imagine nu au putut să spună acelaşi lucru. Criticile au început să curgă rapid, iar sfatul celor care o admiră a fost să renunţe la orice şi-a făcut şi să se întoarcă la "vechea" Diana.

Diana Munteanu (40 de ani) trece printr-o serie de schimbări în ultima vreme şi nu toate par să fie inspirate. A început cu o modificare de ordin profesional şi aici ne referim la emisiunea "Prietenii de la 11", pe care o prezenta alături de Florin Ristei, show ce a fost scos de puţin timp din grilă. Şi a continuat şi cu ceva modificări estetice. Dincolo de pielea bronzată pentru care Diana Munteanu a recunoscut că a făcut o obsesie, vedeta a încercat un machiaj nou şi pare că a recurs la mărirea buzelor, ceea ce îi schibă complet fizionomia.

diana_munteanu.jpg

diana munteanu
Diana Munteanu, schimbată complet de machiaj şi de intervenţiile estetice
Foto: arhivă personală

Fanii au fost şocaţi. Au recunoscut-o după ce au analizat imaginea şi au concluzionat la unison că schimbările nu sunt deloc bine venite în cazul ei. «"Oribil, ce buze... ai intrat în lumea celor umflate cu de toate", "În niciun caz! Fă ceva şi întoarce-te la forma iniţială!", Arăţi foarte diferit şi nu e bine deloc. Erai foarte frumoasă. Acum nu ştiu ce s-a întâmplat", "Tu chiar te poţi uita la poza asta?"», aşa sună doar câteva dintre comentariile venite de la cei care îi urmăresc Dianei Munteanu contul de Instagram. 

Diana Munteanu a rămas emisiunea de la Antena 1 

Antena 1 a făcut schimbări importante în grila de programe, iar show-ul de dimineaţă pe care Diana Munteanu îl prezintă alături de Florin Ristei a fost scos din grilă. Spaţiul de emisie a fost acoperit prin prelungirea matinalului cu Răzvan şi Dani şi cu un buletin de ştiri la ora 12.00.

ristei-si-diana.jpg

ristei si diana munteanu, in platoul emisiunii Prietenii de la 11
Florin Ristei şi Diana Munteanu au fost gazdele emisiunii "Prietenii de la 11" timp de doi ani
Foto: Antena 1

Acesta nu este primul eşec profesional al Dianei Munteanu. În 2014, blondina anunţa că a încheiat colaborarea cu Antena 2, actualmente Antena Stars, unde prezenta emisiunea "Conferinţa de presă". În toamna lui 2015, Diana Munteanu a fost cooptată în juriul "Ham talent", iar în primăvara lui 2016, Dianei i s-a propus un nou proiect la Antena 1. Ea a prezentat show-ul de talente "Bravo, România!" alături de Liviu Vârciu. Din cauza audienţelor slabe, emisiunea fost mutată din prime-time şi mai apoi scoasă din grilă. În martie 2017, Diana a primit pe mână "Prietenii de la 11", dar iată că nu pentru mult timp. Şi de data aceasta, Diana Munteanu a primit o nouă ofertă de muncă, tot în cadrul trustului. Ea a fost cooptată în echipa noii emisiuni "Scena misterelor", prezentată de Dan Negru. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1