Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea «Mireasa», de la Antena 1! Cu cine «s-a bătut» pentru loc

diana_dumitrescu_12.jpg

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea «Mireasa»

Dupã o binemeritatã pauzã din industrie, în care viața i s-a schimbat radical, una dintre cele mai cunoscute și apreciate tinere actrițe din România se pregãtește pentru o revenire în forțã pe micile ecrane, în calitate de gazdã a celui mai iubit reality show matrimonial.

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasa, de la Antena 1, telespectatorii având astfel ocazia sã o urmãreascã pentru prima oarã în rolul de prezentator al unui reality show. Actrița nu era însă singura care își dorea un loc la pupitrul emisiunii, Diana Munteanu fiind o altă candidată pentru post.

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață, autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, spune prezentatoarea emisiunii, Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasa”

Înainte de a primi aceastã propunere, Diana nu lua în considerare un job care sã o ținã zilnic, chiar și pentru câteva ore, departe de băiețelul ei, de a cărui creștere își propusese să se ocupe exclusiv până la vârsta de doi ani. „Am luat decizia de a mã alãtura acestui proiect, pentru cã este o provocare pentru mine. Am și noroc pentru cã o am pe mama alãturi, care mã va ajuta în continuare, dar și pe soțul meu, care mã susține în tot ceea ce fac”, mai spune aceasta.

diana_dumitrescu_.3.jpg

Diana Dumitrescu se pregătește să prezinte emisiunea matrimonială

Diana Dumitrescu este cunoscutã publicului atât pentru roluri principale în seriale românești, cât și pentru aparițiile sale în lungmetrajele “Minte-mă frumos”, “În film la Nașu’”, “Hot Shorts” sau “A Royal Christmas”.

În curând, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.

diana-dumitrescu-baietel.jpg

Diana Dumitrescu, alături de băiețelul ei
Foto: Instagram

Diana Dumitrescu a devenit de curând mămică

Diana Dumitrescu a devenit mămică pentru prima oară în luna septembrie a anului trecut. Aceasta a adus pe lume un băiețel, iar de atunci este nedespărțită de micuț. Actriţa este însă destul de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, căsătorindu-se în mare secret, toamna trecută, luând prin suprindere pe toată lumea.

Cunoscută pentru rolurile din telenovelele și serialele românești, Diana Dumitrescu a devenit doamna Boroi în 2018, după ce și-a unit destinul de cel al lui Alin, bărbatul care îi este alături deja de patru ani.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1