Diana Dumitrescu a născut un băieţel perfect sănătos. Actriţa a păstrat secret momentul

diana_dumitrescu.jpg

diana dumitrescu
Diana Dumitrescu şi Alin Boroi, fascinaţi de fiecare scâncei al micuţului Carol Anton
Foto: arhivă personală

Fericire maximă în familia Dianei Dumitrescu! Aciuţa a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu doar câteva zile, momentul naşterii fiind unul discret, pe care blonda l-a vrut astfel pentru a se bucura doar cu cei apropiaţi. Duminică, ea a făcut public faptul ca a ajuns cu bebeluşul acasă şi a arătat prima imagine din camera micuţului Carol Anton.

Se aud scâncete de bebeluiş în casa Dianei Dumitrescu, care a născut în urmă cu doar câteva zile un băieţel de nota 10. Actriţa este în culmea fericirii de când a devenit mămică şi a împărtăşit bucuria cu fanii ei. "Acum un an de zile spuneam amandoi un «DA» hotărât, fericiţi şi bucuroşi că pornim împreună pe drumul vieţii în dorinţa de a ne construi o familie. De câteva zile în viaţa noastră a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiţi oameni de pe planetă! Suntem în al nouălea cer! Azi sărbătorim un an de căsnicie alături de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit în familia noastră! Să îţi fie viaţa magică şi plină de culoare! Te iubim!", a notat actriţa pe contul de Instagram.

Diana Dumitrescu şi Alin Boroi s-au căsătorit în secret, la Poiana Braşov 

Diana Dumitrescu este foarte discretă atunci când în prim plan este viaţa ei privată. Actriţa s-a căsătorit în mare secret, toamna trecută, luând prin suprindere pe toată lumea.

Cunoscută pentru rolurile din telenovelele și serialele românești, Diana Dumitrescu a devenit doamna Boroi în 2018, după ce și-a unit destinul de cel al lui Alin, bărbatul care îi este alături de deja de patru ani.

diana_dumitrescu_mireasa.jpg

diana dumitrescu mireasa
Foto: arhivă personală

Mirii au avut o nuntă desfășurată în aer liber, la Poiana Braşov. Dacă ținuta mirelui a fost una nonconformistă, în care a îmbinat o pereche de blugi și o cămașă tradițională, rochia diafană a Dianei a impresionat. Și mai mult decât rochia, voalul a fost unul cu adevărat spectaculos, lung și frumos brodat.

"A fost pe repede înainte, dar a fost totul foarte frumos. Am tremurat un pic la cununia religioasă. A fost în Poiana Brașov, în pădure. Am făcut într-o poiană cununia religioasă, iar petrecerea a fost într-un restaurant. M-am hotărât în urmă cu două săptămâni să mă căsătoresc… Ne-am hotărât, am făcut-o și iată că a fost foarte frumos. Sunt foarte fericită, am fost foarte emoționată. Nu mă aşteptam să fie atât de greu a două oară. Au fost foarte puţine persoane la nunta noastră. Familiile noastre şi prietenii apropiaţi, în jur de 60-70 de persoane. Au fost mai mult de 12 ore intense. Am avut nişte lăutari foarte buni pentru că a fost o nuntă câmpenească. Am avut şi un DJ care a pus muzică foarte bună, de toate felurile”,povestea Diana Dumitrescu la scurt timp după petrecere. 

Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu Ducu Ion, fiul "mamei telenovelelor", Ruzandra Ion, de care a divorțat în 2013. În urmă cu doar câteva zile si fostul soţ al Dianei, s-a recăsătorit cu actriţa Ioana Blaj, cu care are doi băieţi. Cei doi sunt împreună de ani. 

Citeşte şi:

 

Diana Dumitrescu, detalii despre prima sarcină. Câte kilograme s-a îngrășat vedeta: «Sunt agitată»

Diana Dumitrescu este însărcinată cu primul copil. Şi-a dezvăluit sarcina secretă

Loading...

Citește și