Devastată de boala fostului soț. Cum am surprins-o pe Mihaela Constantinescu

mihaela-constantinescu-fosta-sotie-mihai-constantinescu.jpg

mihaela constantinescu
Mihaela Constantinescu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la spital unde se duce de câteva ori pe zi
foto: BLITZ

Momente critice pentru Mihai Constantinescu (73 de ani), după ce luni, 13 mai, solistul a suferit un stop cardio-respirator. Artistul nu are rude, așa că singurele care îi poartă de grijă sunt fosta soție, Mihaela Constantinescu, și actuala soție, Simona Scrier (49 de ani). Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Mihaela în timp ce se pregătea să plece de acasă. Pe chipul ei se citesc îngrijorarea și tristețea.

Medicii au dat un prognostic prost în privința stării de sănătatea a lui Mihai Constantinescu. Șansele lui la viață sunt rezervate și, după cum a declarat ieri, pentru Click! fosta lui nevastă, Mihaela, doar o minune îl mai poate salva pe celebrul artist. „Este foarte greu, și doar un miracol îl mai poate salva. Fac un apel către toată lumea și vreau să se roage pentru el, pentru că doar Dumnezeu îl mai poate ajuta. E un moment în care un om se zbate între viață și moarte”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru Click!.

Mihai Constantinescu are probleme grave cu inima și cu plămânii

Mihai Constantinescu suferă de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii. Luni, 13 mai, la ora 5.00, Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, iar în momentul de față se află la Spitalul de Urgență Floreasca, din Capitală, la Terapie Intensivă, în comă și inactivitate cerebrală. Medicii sunt și ei rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale lui Mihai Constantinescu.

mihaela-constantinescu.jpg

mihaela constantinescu
Mihaela Constantinescu pare copleșită de gânduri
foto: BLITZ

Mihaela s-a rugat la biserică pentru sănătatea lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu nu are rude, însă fosta lui soție, Mihaela Constantinescu, și actuala, Simona Secrier, au grijă de el. Mihaela este distrusă și se roagă încontinuu pentru bărbatul cu care s-a iubit 28 de ani. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Mihaela ieri, în zona Dorobanți, unde ea deține o casă. Îmbrăcată în negru, elegantă, coafată, Mihaela Constantinescu și-a ascuns privirea după o pereche de ochelari de soare.

12-13-vedete-4-mihai-constantinecsu-cu-actuala-si-cu-fosta.jpg

Mihaela Constantinescu, Simona Secrier și Mihai Constantinescu
Mihaela Constantinescu, Simona Secrier și Mihai Constantinescu

Obosită, tristă și îngândurată, așa părea femeia care încă îi poartă numele lui Mihai Constantinescu. Pentru că medicii au interzis orice vizită în rezerva sterilă unde este internat Mihai Constantinescu, Mihaela s-a mulțumit să stea acasă și să se roage pentru interpret și să meargă la biserică, așa cum a făcut imediat ce a aflat de teribila veste.

Citește și:

EXCLUSIV Fosta soție a lui Mihai Constantinescu: «Doar un miracol îl mai poate salva»

Ce planuri aveau Mihai Constantinescu și Oana Sârbu. Solista e foarte afectată: ”Mihăiță, fă-te bine…”

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai constantinescu ventilat mecanic

    Starea lui Mihai Constantinescu nu este deloc bună, iar prognoza de viață nu este nici ea optimistă. Artistul de 73 de ani a ajuns la Spitalul Floreasca după ce a suferit un stop cardio-respirator în dimineața de luni, 13 mai. Medicii l-au resuscitat între 10 și 20 de minute și l-au dus la unitatea medicală, unde se află la Terapie Intensivă. Din păcate, starea lui nu s-a îmbunătățit, iar în timpul nopții a mai suferit un al doilea stop cardio-respirator. Surse medicale spun că Mihai Constantinescu se află acum în moarte cerebrală.

  • Bogdan Vladau Mihaela Constantinescu

    S-a spus că ar avea o relaţie împreună, după ce Bogdan Vlădău şi Mihaela Constantinescu, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, au fost văzuţi împreună în public. Adevărul este cu totul altul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1