Detalii cumplite despre Daniela Crudu. «I-a dat un pumn în față, are toată fața vânătă»

daniela-crudu-iubit.png

daniela crudu si iubitul pe partie
La începutul anului, Daniela Crudu și iubitul ei se distrau la ski, în Austria
foto: arhivă personală/Instagram

Daniela Crudu (30 de ani) a trecut prin momente cumplite duminică dimineață, când a ajuns la Urgențe cu traumatisme la nivelul feței, după ce a fost bătută de iubitul ei. Surse din apropierea vedetei au relatat pentru Click! cum s-au petrecut lucrurile și de la ce a pornit totul.

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineaţa, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Fosta concurentă de la Asia Express a ajuns la spital, unde medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe i-au acordat rapid toate îngrijirile medicale și i-au făcut mai multe investigații. Vedeta are traumatism cranio-facial minor, entorsă de gleznă și minimă fractură de piramidă nazală.

O sursă din apropierea vedetei a dezvăluit, pentru CLick!, ce s-a întâmplat la primele ore ale dimineții de duminică.

”Ce să facă... A bătut-o! Se întorceau azi-dimineață de la club, băuseră amândoi, iar la semafor Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în față, are toată fața vânătă și nasul fisurat. A sărit din mașină desculță. A apucat să sune la 112, dar până la urmă a luat taxiul și a ajuns la spital. În cele din urmă a venit și iubitul la spital, dar nu s-o întrebe ce are, ci să-i ceară cheile pentru a-și lua hainele din casa ei și să plece. Erau de un an împreună și până azi nu s-au mai întâmplat incidente violente între ei. El este străin”, a declarat, pentru Click!, o sursă din apropierea Danielei.

Citește și:

EXCLUSIV Pe cine a pus mâna Daniela Crudu! Iubitul ei poartă un ceas luxos de peste 100.000 de euro

Ce spune poliția despre incidentul raportat de Daniela Crudu

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Poliţiștii sosiţi la faţa locului au luat legătura cu persoana vătămată care şi-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliţia Capitalei, conform Mediafax.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi continuă cercetările pentru infracţiunile loviri şi alte violenţe.

Loading...
 
 

Citește și

  • damiela crudu

    Daniela Crudu (29 de ani) este una dintre vedetele abonate la clinicile medicilor esteticieni. Și-a făcut mai multe intervenții, iar cea mai recentă dintre ele a avut loc luni, 18 februarie. Nemulțumită de faptul că nu avea talie, aceasta a apelat la chirurgul Nemer Kamal care, printr-o procedură numită liposculptură, i-a făcut talie de viespe celebrei brunete.

  • Vara asta pe plaja Saturn-Venus e vânzoleală mare. Pentru că aici şi-a instalat cartierul general echipa emisiunii „Serviţi, vă rog!”, de la Antena 1, în frunte cu Nea Marin, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Iar primele „victime” din această săptămână sunt surorile Crudu, Jorge şi Romică Ţociu.