De ce va lipsi Ştefan Bănică de la aniversarea fiicei lui, Violeta

14_2-col-banica.jpg

Ştefan va susţine patru concerte de Crăciun

Ca în fiecare an, Ştefan Bănică începe seria concertelor tradiţionale de Crăciun, pe care le va susţine în perioada 13-16 decembrie, la Sala Palatului. Aniversarea fiicei lui îl va prinde din nou pe cântăreț între reprezentații şi repetiţii, aşa că se va mulţumi să o sărbătorească pe Violeta fie pentru scurt timp, fie după terminarea spectacolelor.

Cântăreţul şi juratul „X Factor” (Antena 1) va susţine concertele tradiţionale de Crăciun de la Sala Palatului inclusiv pe 15 decembrie, când fiica lui și a Andreei Marin, Ana Violeta, va împlini 11 ani. Ştefan Bănică (51 de ani) va sărbători astfel ziua fetiței lui de pe scenă sau de la repetiţii. Chiar dacă va fi extrem de ocupat, cel mai probabil îşi va găsi timp să stea cu Violeta pentru câteva ore.

Ștefan Bănică: „Pentru mine, ca părinte, e un preţ foarte mare”

„Totul are un preţ pe care eu îl simt din ce în ce mai acut: timpul dedicat mie, ca om, care, de fapt, nu e doar al meu, ci aparţine şi familiei mele, şi oamenilor dragi. Mereu încerc să împac şi capra, şi varza, şi asta e ceva foarte greu. Uite, de pildă, fiica mea, Violeta, e născută pe 15 decembrie, iar acum împlineşte 11 ani, în vreme ce cu show-urile mele de Crăciun am ajuns la seria cu numărul 17. Ce înseamnă asta? Că nu cred că a existat vreun an în care să fi putut să stau cu ea toată ziua, pe 15 decembrie. Ceea ce, pentru mine, ca părinte, e un preţ foarte mare”, a povestit Ştefan Bănică într-un interviu pentru revista „Formula AS”.

12-13-vedete-2.jpg

Violeta, fiica Andreei, împlineşte sâmbătă 11 ani
Foto: Blitz

De la Sala Palatului, în direct la „X Factor”

Actorul a avut un an plin, cu spectacole de teatru, show-uri de muzică și filmări pentru un serial de comedie la Antena 1 și pentru „X Factor”. Pe 16 decembrie, Ștefan Bănică va fi prezent atât la concertul de la Sala Palatului, cât şi în juriul „X Factor”. La transmisiunea directă de la Antena 1 va ajunge însă mai târziu, la fel ca în anii trecuţi. Ștefan Bănică are la „X Factor” două concurente foarte talentate care se vor bate pentru marele premiu de 100.000 de euro.

2-bd-6-15col-juriul-x-factor.jpg

x-factor
Jurații X-Factor
Foto: Antena 1
Loading...

Citește și