De ce s-a despărțit Raluca Tănase de iubit: ”Am fost înșelată!”. Ce spune despre Nicolae Mitea

raluca-tanase.jpg

Raluca Tănase
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Raluca Tănase (35 de ani) este jumătatea din trupa Bambi care încă nu are noroc în dragoste! Nu același lucru se poate spune despre sora ei, Denisa, care în urmă cu nici o lună s-a măritat a doua oară, făcând o nuntă spectaculoasă pe Coasta de Azur cu omul de afaceri Mircea Brânzei. Raluca însă merge din despărțire în despărțire.

Ultimul iubit, avocatul Emil, cu care solista de la Bambi se mutase într-un apartament cochet din Pipera, a dat și el bir cu fugiții. Raluca a spus abia acum adevăratul motiv care a dus la despărțirea lor. „În cea mai recentă relație am fost înșelată. Am suferit foarte mult. Am avut o singură relație matură în viața mea. În rest, nu cred că am iubit. M-am redescoperit de când nu mai am această relație. Această relație mă acoperea. Nu accept să fiu înșelată într-o relație. Nu spun des te iubesc, nici măcar mamei mele”, a declarat Raluca Tănase, la Kanal D, la emisiunea "Teo Show".

Raluca Tănase despre Nicolae Mitea: „Ne-am maturizat diferit”

Cea mai mediatizată relație de până acum a Bambinei a fost cea cu fostul fotbalist Nicolae Mitea. Cei doi au trăit timp de patru ani o poveste de amor pasională, însă erau prea tineri la acel moment și au dat cu piciorul iubirii. “A fost o relație copilărească. A fost prima mea relație, aveam doar 18 ani când am fost împreună. Eram doi copii ce se descopereau pe ei. Ne-am maturizat diferit, la final eu îmi doream lucruri diferite. Sunt temperamentală în relații, sunt posesivă, sunt geloasă. Am fost foarte expusă când am fost cu Nicolae Mitea”, a mai spus Raluca.

Citește și:

Denisa Tănase și Mircea Brânzei, nuntă de lux într-un castel de pe Riviera Franceză! Cum arată rochia de mireasă

Raluca Tănase s-a separat de Emil, dar au rămas prieteni: «Ne-am despărțit acum cinci luni»

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul