Denisa Tănase și Mircea Brânzei, nuntă de lux într-un castel de pe Riviera Franceză! Cum arată rochia de mireasă

denisa_bambi_nunta.jpg

Denisa Tănase și soțul ei, Mircea Brânzei
foto: Instagram

Denisa Tanase, jumătatea trupei Bambi, s-a măritat în mare secret cu alesul inimii ei, omul de afaceri Mircea Brânzei! Evenimentul a avut loc vineri, 18 iunie, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză, mai precis un hotel-castel de cinci stele, de lângă Nisa.

Denisa Tănase de la Bambi și-a organizat propria nuntă, în mare secret, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză, Chateau de la Chevre d’Or, un hotel-castel de cinci stele, situat în inima satului Eze, de pe Riviera Franceză.

denisa-bambi-nunta1.jpg

Denisa Tănase și Mircea Brânzei, alături de nașii lor de cununie
foto: Instagram

Invitații au început să sosească încă de ieri pe Riviera Franceză, printre aceștia numărându-se prietena cea mai bună a Denisei, fosta știristă Daiana Anghel, și soțul ei, Sorin Gonțea.

mama-denisa-bambi.jpg

Mama Denisei de la Bambi
foto: Instagram

La nuntă erau așteptați și Cristina Ich, împreună cu Alex Pițurcă, însă aceștia nu au mai putut ajunge la eveniment. “Avem un botez, îmi pare rău că nu am putut fi și noi acolo. Casă de piatră, Denisa!”, i-a urat Cristina Ich miresei, prin intermediul unui Instastory.

denisa-bambi-nunta3.jpg

Daiana Anghel, cea mai bună prietena a Denisei, a venit la nuntă cu soțul ei, Sorin Gonțea
foto: Instagram

Nunta s-a desfășurat în aer liber, într-un cadru idilic. Cei doi miri și-au rostit jurămintele în fața preotului chiar într-una dintre grădinile locației de cinci stele, care oferă o vedere spectaculoasă spre Saint-Jean-Cap-Ferrat.

denisa-tanase3.jpg

Denisa Tănase și Mircea Brânzei, nuntă în mare secret, într-un hotel castel de cinci stele de pe Riviera Franceză
foto: Instagram

Denisa a purtat o rochie albă de mireasă, de vis, creație a designerului Ana Radu. Sora ei, Raluca Tănase, a fost dominișoară de onoare, iar ținuta ei compusă din pantaloni albi și un top de culoare roz a fost semnată tot Ana Radu. La nuntă au fost prezenți și părinții celor doi miri.

nunta-denisa-bambi3.jpg

Priveliște de vis
foto: Instagram

Denisa Tănase de la Bambi și Mircea Brânzei au o relație încă din anul 2017. Mircea Brânzei este proprietar al mai multor afaceri, printre care și una cu parfumuri de care se ocupă Denisa, care a devenit femeie de afaceri. În plină pandemie de coronavirus, Denisa Tănase și partenerul ei și-au cumpărat două apartamente într-o zonă de lux din Dubai.

mireasa1.jpg

Denisa Tănase, o mireasă superbă
foto: Instagram

Citește și:

EXCLUSIV Și-a cumpărat două apartamente în Dubai. Denisa Tănase de la Bambi are succes răsunător în pandemie

Denisa Bambi divorțează: Are trei sfaturi pentru femeile care au pățit ca ea

Loading...