De ce s-au despărțit Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. S-a aflat în sfârșit! «El a refuzat-o»

nicoleta-luciu-dinu-maxer.jpg

nicoleta si dinu maxer
Nicoleta și Dinu Maxer au format un cuplu timp de opt ani
foto: arhiva personală

Deea Maxer a dat în vileag motivul pentru care soțul ei, Dinu Maxer, s-a despărțit de fosta lui iubită, Nicoleta Luciu. Se pare că Dinu nu voia nici copii, nici să se însoare cu voluptuoasa brunetă, din cauză că a suferit o traumă în copilărie, când și-a pierdut fratele.

Nicoleta Luciu l-a părăsit pe Dinu Maxer după opt ani de relație și apoi a făcut patru copii cu omul de afaceri Zsolt Csergo.
Deea Maxer a făcut dezvăluiri în premieră despre fosta relație dintre soțul ei și bomba sexy Nicoleta Luciu. Deea a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea dintre cei doi, atunci când toată lumea se aștepta ca Dinu să o ducă pe Nicoleta la altar.

De vină a fost chiar cântărețul, care la acea vreme nu-și dorea nici căsătorie, nici copii. “Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a declarat Deea Maxer, la Antena Stars.

Fratele lui Dinu Maxer a murit călcat de tramvai

Dinu Maxer nu-și dorea la acea vreme o familie, fiind marcat de trauma pe care a trăit-o în copilărie, când și-a pierdut fratele într-un accident de tramvai. “Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, a mai declarat Deea Maxer.

deea-dinu-maxer.jpg

deea si dinu maxer impreuna cu cei doi copii ai lor
Deea și Dinu Maxer au doi copii
foto: arhiva personală

 

Dinu Maxer despre Nicoleta Luciu: ”I-am zis că a ajuns proasta României!”

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit în vara lui 2005, cântărețul fiind afectat la acel moment de ruptură. Despărțirea a fost una cu scandal. Într-un interviu acordat în acea perioadă unei reviste mondene, Maxer a rememorat începuturile relației cu Luciu. “În urmă cu opt ani, atunci când am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tată, iubit, amant, tot ce s-a putut. Atunci când am cunoscut-o eu, nu prea era curtată. Nu avea look. Am avut mare încredere în ea pentru că știam că este o tipă fidelă. Aveam curajul să o las într-o cameră cu bărbați o noapte întreagă. După aceea a început să meargă la emisiuni și am avertizat-o ca devenise proasta României!”, a spus Maxer la momentul despărțirii de bomba sexy.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1