Cum a pozat Nicoleta Luciu prima oară în Playboy. ”A fost un eșec”

nicoleta_luciu_playboy.jpg

nicoleta luciu
Nicoleta Luciu, în primul ei pictorial pentru Playboy, 2000
foto: copertă

Cu șase apariții în Playboy, Nicoleta Luciu (35 de ani) pune pe jar imaginația bărbaților din 2000. Anii au trecut, Nicoleta a devenit soție, mamă, și-a pus silicoane, și-a scos silicoanele, dar un lucru a rămas la fel: fascinația pentru sânii ei voluptuoși. Deși este singura vedetă ale cărei poze nu au avut nevoie de retușuri, se pare că primul pictorial al Nicoletei în Playboy a fost un eșec.

Prima apariție în Playboy a Nicoletei a fost cu emoții. Fostul director editorial al revistei a povestit că Luciu a venit la negocieri însoțită de iubitul ei din perioada respectivă, Dinu Maxer. ”Iubitul ei de atunci nu a fost de acord ca Nicoleta să pozeze. I-am spus pur și simplu să-l trimită acasă. I-am zis că dacă ăsta rămâne, eu plec”, și-a amintit Dan Silviu Boerescu, într-un interviu pentru Pagina de Media.

A primit însă și Dinu Maxer un premiu de consolare. Chiar pe copertă, Nicoleta făcea o promisiune: ”Voi fi femeia unui singur bărbat”. Vedeta și-a schimbat părerea câțiva ani mai târziu, dar probabil că această primă declarație i-a hrănit orgoliul lui Maxer.

Era anul 2000, Nicoleta era Miss România, un concurs despre care nu se vorbea atât de mult cum se vorbește acum. ”Rămâne modelul meu favorit. E ceva inexplicabil. Cu mine a lucrat mereu naturală. Nu o photoshopam deloc, nu aveam la ce, nu aveai ce modifica. Era perfectă și trecea testul creionului”, a adăugat Boerescu.

nicoleta-luciu-6.jpg

nicoleta luciu
Nicoleta Luciu, în primul ei pictorial pentru Playboy, 2000
foto: Playboy

 

Cu toate acestea, fostul director al revistei Playboy s-a declarat dezamăgit de primul pictorial. ”A fost un eșec.” Cu totul altfel au stat lucrurile în cazul celui de-al doilea pictorial, cu Nicoleta în rol de lesbiană, alături de Cosmina Păsărin. ”Un pictorial de legendă”, cum îl descrie Boerescu.

nicoleta-luciu-7.jpg

nicoleta luciu
Nicoleta Luciu, în primul ei pictorial pentru Playboy, 2000
foto: Playboy

 

nicoleta-luciu-cosmina-pasarin-0.jpg

nicoleta luciu cosmina pasarin
Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin, într-un pictorial devenit de legendă, 2002
foto: Playboy

 

În ciuda speculațiilor, Nicoleta nu s-a îmbogățit din aparițiile ei în Playboy. ”N-a avut niciodată pretenții exagerate. Nu cred că a strâns în total 20.000 de euro din cele șase apariții”, a spus Boerescu.

Loading...
 
 

Citește și

  • nicoleta luciu

    Mulți bărbați au oftat la aflarea veștii că Nicoleta Luciu (35 de ani) a renunțat la sânii uriași, dar vedeta pare foarte mulțumită de alegerea făcută. Ca să arate că se simte bine, a dat publicității o fotografie făcută pe patul spitalului din Turcia.

  • nicoleta luciu

    A apărut de 6 ori în Playboy şi nu degeaba sânii ei au devenit cei mai “apreciaţi” din România. Mitul s-a cam spulberat însă după ce au apărut imaginile cu cicatricile şi silicoanele imense, care îi nenoroceau sănătatea. Nicoleta Luciu a avut însă de câştigat: bust mai mic, operat gratuit şi bani din apariţii tv.

  • Nicoleta Luciu (35 de anI) a luat decizia de a-şi micşora sânii la o clinică de lux din Turcia, după ce a acuzat că avea dureri îngrozitoare de spate. Astfel, bruneta s-a operat în urmă cu câteva zile, iar luni seară (7 decembrie) a revenit în ţară, cu un bust nou.

  • Bustul Nicoletei Luciu a intrat, joi, din nou la apă, de data aceasta la cererea ei. Durerile de coloană au chinuit-o atât de mult, încât vedeta i-a implorat pe medicii turci să o scape de imensele silicoane de 1,2 kilograme. Vedeta se simte bine acum, dovadă stând şi prezenţa ei, sâmbătă seară (5 decembrie), la cheful de Moş Nicolae.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1