De ce a refuzat CRBL să participe la Asia Express alături de Elena, soția sa

crbl_elena_andreianu.jpg

crbl sotie
Edi și Elena n-au vrut să meargă împreună la Asia Express
Foto: Ghidul Miresei

CEBRL și Oase au câștigat nu doar premiul cel mare de la Asia Express, în valoare de 30.000 de euro, ci și inimile multora dintre telespectatori. Au fost printre preferații celor de acasă, lucru dovedit și de numărul mare de mesaje pozitive care au însoțit vestea victoriei celor doi. Deși lui CRBL i s-a propus inițial să participe alături de soția sa, artistul a recunoscut că nu ar fi putut accepta această variantă. L-a ales pe prietenul lui de o viață, Ionuț Dongo aka Oase, și bine a făcut.

Concurenții Asia Express fac turul emisiunilor de la trustul Antenelor, așa că nu puteau lipsi nici de la "Răi da' Buni", acolo unde CRBL a explicat de ce nu ar fi făcut față unei competiții în care ar fi trebuit să pună grija față de soția sa pe primul loc.

oase-crbl.jpg

oase crbl
Oase și CRBL sunt prieteni de 15 ani
foto: arhivă personală

 

"Când vii cu soția, ești deja protector, trebuie să ai grijă de tot ce se întâmplă, trebuie să ai grijă de ea, să lași de la tine. De aia nu am vrut eu să merg cu Elena. Nu m-aș fi dus cu ea niciodată. Și recomand celor care vor să meargă în Asia Express să fie foarte atenți dacă vor să meargă fată-băiat. În cazul prietenilor de o viață, funcționează, dar soț-soție ...", a povestit Eduard Andreianu (CRBL). Acesta a vorbit și la Xtra Night Show despre momentul în care i s-a propus să participe: "M-au sunat pe mine să merg cu Elena, și eram la studio cu Oase, montam un clip. Eu am zis că nu merg cu Elena, iar el s-a autoinvitat. A fost o idee extraordinară. Dacă trebuia să merg cu Elena, 100% nu mergeam și nu am să merg niciodată cu ea în astfel de competiție. Aș fi cu totul un alt om."

sotie_crbl.jpg

crbl sotie
CRBL și soția sa împlinesc, în noiembrie, 11 ani de căsnicie
Foto: Ghidul Miresei

CRBL și Elena sunt căsătoriți de aproape 11 ani

crbl-eduard-andreianu.jpg

crbl sotie
Eduard și Elena s-au căsătorit în noiembrie 2008
foto: Click!

 

CRBL nu se bucură doar de o popularitate crescută în acest moment, ci și de o familie perfectă. Soția Elena și fiica Alessia i-au ținut pumnii strânși și au numărat zilele în care a fost plecat în Asia. Eduard și aleasa lui s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Dansez pentru tine", unde el a fost concurent, iar ea, coregraf.

“În noiembrie 2018 am împlinit 10 ani de căsnicie, dar nu am apucat să sărbătorim cum se cuvine. Am plănuit un super party, dar unii au participat la emisiunea «Asia Express», difuzată de Antena 1, și erau în India (n.r. filmările s-au terminat în decembrie 2018)”, a declarat Elena pentru revista “Ghidul Miresei”.

Întrebat care este secretul unei căsnicii reușite, solistul ne-a spus în urmă cu o lună că nevasta este șefa în casă și că prietenia dintre ei stă la baza familiei fericite pe care și-au creat-o: „Nu există un secret, e vorba despre «mare atenţie ce alegi când o ceri de soţie», să fii convins că e doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiţi cei mai buni prieteni, să ai curajul să-i spui totul, fără pereţi, fără limite. După aceea vorbeşti de căsătorie, o relaţie lungă şi, de ce nu, să te gândeşti să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. Ea e şefa, eu sunt mâna dreaptă a şefului bucătar. Ţin minte că mi-am cerut repede soţia în căsătorie, să nu mi-o ia altul. Suntem total opuşi, dar, na, minus cu plus se atrag”, ne-a declarat CRBL.

CRBL și Elena au o fetiță

crbl_familie.jpg

crbl familie
Alessia este toată un zâmbet când se află alături de părinții ei
Foto: arhivă personală

 

Iubirea dintre Edi și Elena a fost încununată de venirea pe lume, în 2010, a fiicei lor, Alessia Ecaterina. Puștoaica i-a dus tare mult dorul tatălui său cât acesta a fost plecat în aventura din Sri Lanka și India, motiv pentru care a ținut un calendar în care a tăiat zilele până când familia s-a reunit. Zâmbăreața Alessia nu a putut lipsi nici la aeroport, acolo unde și-a îmbrățișat tatăl de cum l-a văzut că iese pe ușile de la terminalul Sosiri.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1