De ce nu își arată Gina Pistol și Smiley fetița? Cu cine seamănă micuța Josephine

gina-pistol-fetita.png

gina pistol cu fetita in brate
Gina Pistol a evitat, până acum, să arate chipul fetiței ei și a lui Smiley
foto: arhiva personală/Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Gina Pistol și Smiley se dovedesc a fi, încă o dată, unul dintre cele mai secretoase cupluri de la noi, care cu greu și-a dezvăluit relația, iar acum își ascunde copilul născut în luna martie. Gina Pistol și Smiley nu vor să arate fața micuței lor Josephine, însă postează imagini cu ea din profil sau din spate.

Prezentatoarea Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (38 de ani) au devenit părinți pentru prima dată anul acesta în luna martie, iar fanii lor sunt tot mai curioși să afle cum arată micuța Josephine.

Deocamdată, cuplul nu a publicat nicio imagine în care fetiței să i se vadă fața, iar Gina Pistol a explicat motivul pe rețelele sociale. „Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Însă cei doi au mai publicat imagini și filmulețe în care se mai vede de la spate, o mână sau un picior, însă niciodată fața. Astfel că fanii se întreabă cu cine seamănă micuța. Gina Pistol, partenera lui Smiley, a încercat să răspundă la această întrebare.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, a mai spus Gina.

Citește și:

FOTO Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la doar două luni după ce a născut

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5