FOTO Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la doar două luni după ce a născut

gina.jpg

gina pistol
Gina Pistol a devenit mamă la începutul lunii martie
Sursă foto: Arhivă personală

Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, a devenit mamă pentru prima dată la începutul lunii martie. Simpatica prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite își dedică aproape tot timpul micuței Josephine, însă nu uită să fie alături de prietenii virtuali, care îi urmăresc cu interes activitatea din mediul online. Vineri, Gina Pistol a surprins cu o decizie curajoasă! A distribuit fotografii în care apare purtând costum de baie, la două luni de când a născut!

Gina Pisol și Smiley sunt în al nouălea cer de fericire de când au devenit părinții micuței Josephine, cu atât mai mult cu cât medicii nu ăi dădeau nici cea mai mică șansă Ginei de a fi mamă. Artistul este fermecat de noul rol, cel de tătic, lucru evident și prin faptul că a ales să compună o piesă fiicei sale. Mai mult decât atât, Gina a dezvăluit că solistul îi este un sprijin de nădejde și că fără el lucrurile ar fi fost cu siguranță mult mai dificile. 

gina-pistol-costum-de-baie1.jpg

gina pistol
Gina Pistol, în costum de baie, la două luni de la nașterea Josephinei
Sursă foto: Captură video

În ciuda faptului că prezentatoarea dedică cea mai mare parte din timp Josephinei, Gina găsește totuși câteva minute libere în care comunică cu prietenii de pe Instagram. Vineri, 14 mai, ea le-a făcut o surpriză de zile mari.! Gina Pistol a distribuit câteva fotografii în care apare purtând costum de baie, la doar două luni după naștere.

gina-pistol.jpg

gina-pistol
Gina Pistol a pozat în costum de baie la doar două luni după ce a născut
Sursă foto: Captură video

Judecând după imagini, vedeta este foarte aproape de a reveni la forma fizică de invidiat pe care o avea înainte de a deveni mămică. În imaginile încărcate, Gina are un zâmbet molipsitor și radiază de fericire. Alături de cadre, ea a scris un mesaj motivațional. "Dragostea de sine este cheia către fericire", au fost cuvintele care un însoțit pozele. 

 

Citește și:

VIDEO Smiley a lansat o piesă dedicată fetiței sale: "Ai adus soarele cu tine, pentru noi este răsărit"

FOTO EXCLUSIV Record! Gina Pistol, 6 ore la coafor. După două luni petrecute non-stop cu bebe, blonda a simțit nevoia unei pauze

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1